SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Съвети за оптимизирането на сайт за България

angeldimit

New member
Здравейте,

обикалях днес из разни seo блогове и форуми, попаднах тук, хареса ми и реших да ви помоля за съвети по оптизирането на сайта ми за България - www.information-bg.com .
Имам и един по-конкретен въпрос. При преглед на статия (пример: www.information-bg.com/bulgaria/view.php?id=74 ) title-a на страницата излиза така: $име на статия - България - История, култура, традиционна кухня, градове, забележителности, празници, традиции и др.. Искам да подсиля името на статията (в случая Салата от прясно зеле) да излиза по-напред в google. И въпросът ми е. Ще имам ли успех ако оставя само ключовата дума - $име на статия - в title-a?
 
Re: Съвети за оптимизирането на сайт за България

Личен опит - остави само името на рецептата в тайтъла.

Хубаво е в списъка с рецепти, имената да са линкове към тях, а не само "Прочети още.."

Оправи си паджинейшъна. Вместо
Код:
http://www.information-bg.com/bulgaria/category.php?id=3&page=2
линкът е
Код:
http://www.information-bg.com/bulgaria/category.php?page=2
 
Re: Съвети за оптимизирането на сайт за България

А, благодаря!
Оправих го.
За линка измислих нещо друго - "Прочети нататък" си остана, но заглавието на статията в зелено при листването го направих линк. Ще се радвам на още предложения и коментари по оптимизацията и не само.

Благодаря.
 

Горе