Съвет за камера

muteki

New member
Искам да си купя добра камера за компютър, която да предлага много добро качество на видеото, да има добър зуум, да е лесно подвижна. Не ми трябва за чат, а за снимане на видео за сайтове и ютуб.
В момента използвам една много умряла, която освен всичко едвам върви и с уиндоус 7.

Някой да е ползвал нещо подходящо и някакъв ориентир какво точно да търся (на мен като ориентир ми хрумват единствено пиксели и резолюция).

Re: Съвет за камера

Добър ориентир може да е и бюджет да споменеш. 🙂

Засега правя проучване, но за идеята ще сложа една граница от 200лв. Може и да е по-евтина 🙂, по-важното ми е да е качествена и ако може някой от опит да каже, виждали сте в ютуб предполагам видеа със страхотно качество

Ами огледай тези
www.logitech.com/en-us/webcam-communications/webcams
не са никак зле
Ползвал съм тази, която е на някаква промоция сега, но не и за твоята цел. Образа е чуден обаче
Код:
http://www.logitech.com/en-us/webcam-communications/webcams/devices/7411

Последно редактирано:

Ами огледай тези
www.logitech.com/en-us/webcam-communications/webcams
не са никак зле
Ползвал съм тази, която е на някаква промоция сега, но не и за твоята цел. Образа е чуден обаче
Код:
http://www.logitech.com/en-us/webcam-communications/webcams/devices/7411

Благодаря @thievo, за сега се спрях на един модел логитех, при всяко положение ще е по-добра от чудото, което използвам в момента.

като ще даваш 200-300 лева за камера по-добре да купиш нов ноутбук с вградена такава - моя опит показва че вградените в ноута камери винаги са перфектни като качество на изображението

като ще даваш 200-300 лева за камера по-добре да купиш нов ноутбук с вградена такава - моя опит показва че вградените в ноута камери винаги са перфектни като качество на изображението

muteki каза:
.... да е лесно подвижна. Не ми трябва за чат, а за снимане на видео за сайтове и ютуб

CANYON CNR-WCAM313G - този модел точно, ако намериш - няма да сгрешиш. Безумно евтина камера, а качеството е леко казано - страхотно.

Намерих я! Обаче ми се вижда съмнително евтина. Като добавя и факта, че към Канион-а съм с резерви защото използвам тяхна в момента и не ми се получават нещата. Качвал ли си видео с нея, има ли къде да видя как излизат клипчетата?

Да много е евтина дори, затова ти казвам, че няма да сгрешиш. Ползвал съм такава (точно заради цената я купувах за офиса в старата работа) и като видях как работи останах впечатлен 😀 Отдавна нямам досег с въпросния модел вече.
Ако я намериш в магазин (не онлайн), помоли хората да ти я пуснат, за да видиш качеството

Back
Горе