Съвет за малък спор

wood

Senior Member
Здравейте, водим спор с мой колега кой два сайта от тези трите си приличат най много и по какво. http://www.top-obiavi.net, http://www.bg-obiavi.info, http://www.topobiavi.com. Спорът просто много се разгорещи и заради това задавам въпроса тук, че всеки е прав от нас.😀

Re: Съвет за малък спор

Приличат си по това, че са сайтове за обяви 🙂
Първият е правен от http://www.e-llusion.org/ . bg-obiavi.info е wordpress, а третия е правен от tara-soft.net.
Може би, до някъде си приличат по структура, но само толкова.

За топ-обяви дот нет искам само да ги похваля че успяха, за 8 месеца да натрупат 6000 - 7000 посещения дневно. При положение че има толкова сайтове за обяви. Незнам как го постигнаха това?
Тук някой СЕО специалист може да каже как се постига това.

Двата топ обяви си приличат най-много според мен, защото на първа страница под менюто и двата имат, логин, после градове, после категории, а я дясно и двата имат реклама, после изброяване на обяви.

Като допълнение мога да ви добавя още един за приликата на първия и третия http://www.pusni.net/ 😀 който дори се линква от първия

Като допълнение мога да ви добавя още един за приликата на първия и третия http://www.pusni.net/ 😀 който дори се линква от първия
pusni.net и top-obiavi.net + още 1 сайт за обяви общотематически и един за обяви за имоти, в ТОП-а по думата "имоти" са на един и същ човек, познавам го.
Не се занимава със СЕО професионално, но със собствени сили и практически без 1 вложен лев в линкове е в ТОП-а 🙂

pusni.net и top-obiavi.net + още 1 сайт за обяви общотематически и един за обяви за имоти, в ТОП-а по думата "имоти" са на един и същ човек, познавам го.
Не се занимава със СЕО професионално, но със собствени сили и практически без 1 вложен лев в линкове е в ТОП-а 🙂

Ето тогава пак моя въпрос!
Как се постигат 7000 посещения за 8 месеца, без 1 лев?
Ако сайта е в Китай ще го разбера от 1.5 милярда все ще се направят 6 к

🙂 Съгласен съм с теб наистина как един сайт за 8 месеца достига това постижение без нито един вложен лев!

SEO и реклама, друг начин не виждам.

Ами да ти кажа честно от към гледна точка на SEО тъй като единият ми сайт е в конкорентна ниша и специялно top-obiavi.net и новият pusni.net съм ги преглеждал доста и нямат кой знае каква оптимизация айде за пусни.нет неговият старт и това че за няма и два месеца вече е горе доло на 2 к на ден до някаде е разбираемо топ-обяви.нет му снасят по доста потребители значи за мен извода е че са хвърлени доста кинти за реклама!

Анализирайте сайта, бековете, съдържанието, всичко.
То най-лесно е да се поднесе всичко на поднос на готово.
И това което съм дал като инфо е повече от достатъчно.
Мога да накарам човека да влезе в тоя форум и сам да потвърди думите ми, ако някой се съмнява в тях.
P.S.
Няма платена реклама на нито един страничен сайт.
Нито банери, нито линкове

Последно редактирано:

Анализирайте сайта, бековете, съдържанието, всичко.
То най-лесно е да се поднесе всичко на поднос на готово.
И това което съм дал като инфо е повече от достатъчно.
Мога да накарам човека да влезе в тоя форум и сам да потвърди думите ми, ако някой се съмнява в тях.
P.S.
Няма платена реклама на нито един страничен сайт.
Нито банери, нито линкове

ОК, хайде сподели тогава, ще ни е интересно. Защото логиката говори друго...може и да греша но ????

ОК, хайде сподели тогава, ще ни е интересно. Защото логиката говори друго...може и да греша но ????

Логиката е едно, фактите са други.
Анализирайте господа.
Друго нямам какво да кажа.
А и не желая.
Ако на някой не му харесва този отговор, си е лично негов проблем.
Вече писах, че и така казах достатъчно, за да може човек да си направи съответните изводи.

Ако някой не е съгласен с това което пиша, то моля с факти, а не само "логики"
т.е. тук има такива и такива купени линкове, тук има такива банери и т.н.

Логиката е едно, фактите са други.
Анализирайте господа.
Друго нямам какво да кажа.
А и не желая.
Ако на някой не му харесва този отговор, си е лично негов проблем.
Вече писах, че и така казах достатъчно, за да може човек да си направи съответните изводи.

Ако някой не е съгласен с това което пиша, то моля с факти, а не само "логики"
т.е. тук има такива и такива купени линкове, тук има такива банери и т.н.

Извинявай но при вече pr4 и 7к дневно защо ти е като си натрупал достатачно голяма база с информация и г те хапка като за световно да плащаш за реклама то плащанията са били преди това и честно казано не виждам защо се палиш чак толкова много все едно сайтовете са си лично твои. ОК приятел ти приятел пича постигнал ги постигнал лошо няма евала темата беше кое с кое си прилича най-вече а според мен и трите сайта и top-obiavi.net и pusni.net и top-obiavi.com са си един и същ темплейт с леко преобразен дизайн и ако има някой да ми докаже че не е така с удоволствие бих го изслушал.

Какво значение има какъв е темплейта и че бил преработен. Нали пича си прави кинти. Всеки който смята че това начинание е печелившо, може да му копира схемата, ако може.

Без 1 лев? А работата която е хвърлил как ще я калкулираш?

ами да похваля човека в момента е на първо място за "обяви"

Back
Горе