SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Съвет за прехвърляне на домейн

pmklimatici

New member
Здравейте имам нещо-ключоваДума.com и бранд.com според вас заслужава ли си прехвърляне на домейна, трафика за момента е ОК или е по добре вторият домейн да се развива самостоятелно.
 
За: Съвет за прехвърляне на домейн

За: Съвет за прехвърляне на домейн

Здравей, щом трафика на първия сайт си е ок смятам, че е добре да си го оставиш така - за момента нищо не губиш. бранд.com можеш да си го развиваш самостоятелно. По-трудно е, но 2 сайта продават повече, отколкото един. Другото хубаво нещо на бранда е, че когато хората търсят по бранд винаги ще намерят теб, а не конкурентите ти. А ако под резултата с бранда има има още няколко резултата с положителни мнения за същия бранд, това е почти сигурен знак, че хората ще дойдат да купят от теб.
 
Re: За: Съвет за прехвърляне на домейн

Re: За: Съвет за прехвърляне на домейн

w1ck3dgam3 каза:
Другото хубаво нещо на бранда е, че когато хората търсят по бранд винаги ще намерят теб, а не конкурентите ти.
Всъщност невинаги е така :)
 
За: Re: За: Съвет за прехвърляне на домейн

За: Re: За: Съвет за прехвърляне на домейн


:) Да, понякога има и изключения, въпреки, че laptop.bg е повече ключова дума, отколкото бранд. Затова излизат и други сайтове, свързани с лаптопите.

Ето няколко примера какво имам предвид под бранд търсене:

тук, тук, тук и тук.
 

Горе