Съвет за страници без съдържание

Re: Съвет за страници без съдържание

Извинявам се за поста

Последно редактирано:

1. Redirect 301 към някоя страница със съдържание и подобни мета тагове

2. Eror 404

3. Показвам някакви точно определени резултати.

4. Показвам някакви random резултати

5. Уведомявам потребителите, че няма резултати, като слагам "canonical" към страница(винаги една и съща) с подобни мета тагове.

6. Нищо не правя, просто уведомявам потребителите, че няма резултати.

Я да видим на един потребител какво би му било най-добре в случая...

1. Търся "кифли с мармалад", в URL-то пише "кифли с мармалад", H1 е "кифли с мармалад", но вътре пише за "кифли по прашки"... Оставам гладен и натискам Репорта за спам...

2. Търся "кифли с мармалад", твоя сайт ми излиза на 1 място, кликвам, там няма нищо... Оставам гладен и натискам Репорта за спам...

3. Търся "кифли с мармалад", в URL-то пише "кифли с мармалад", H1 е "кифли с мармалад", но вътре пише за кръстати отвертки... Оставам гладен и натискам Репорта за спам...

4. Търся "кифли с мармалад", в URL-то пише "кифли с мармалад", H1 е "кифли с мармалад", но вътре няма кифли с мармалад... Оставам гладен и натискам Репорта за спам...

5 и 6. Търся "кифли с мармалад", в URL-то пише "кифли с мармалад", H1 е "кифли с мармалад", но вътре ме уведомяваш, че кифли с мармалад не съществуват... Оставам гладен и натискам Репорта за спам...

7. Правиш страница, в която предлагаш информация за кифлите с мармалад, и евентуално ми предлагаш да си купя. Аз се наяждам и съм доволен 😀

Последно редактирано:

Извинявам се за поста

Последно редактирано:

Кобрети ти го е обяснил много добре, а и се съмнявам, че е нуб в програмирането. Какво точно очакваш като отговор, за да ти го даде някой?

ЕрорДокумент директивата също прави редирект, ако не ти е известно. Т.е. замества 404, например, с 301 към посочена от теб страница.

Извинявам се за поста

Последно редактирано:

Извинявай, че се включваме в темата ти за напреднали...

Страниците без контент с тагово генериран УРЛ имат само една цел, общо взето, и нищо не ми пречи да си изразя негативното отношение... Като гледам, не само аз...

Мислех, че тази тема и съответно отговорите ще бъдат полезни на някого, но уви тук 'гурутата' се придържат към някакви стереотипи и правила и очевидно няма какво да правя тук. Извинявайте, че ви наруших комфорта.
Аз отговора на този въпрос си го отговорих малко след като постнах темата, но не благодерение на умопотресавищите отговори в нея.

Що ли си мисля, че трябва да се забрани редакцията на мненията 10-15 минути след публикуването...

Back
Горе