Re: Съвет за страници без съдържание
1. Redirect 301 към някоя страница със съдържание и подобни мета тагове
2. Eror 404
3. Показвам някакви точно определени резултати.
4. Показвам някакви random резултати
5. Уведомявам потребителите, че няма резултати, като слагам "canonical" към страница(винаги една и съща) с подобни мета тагове.
6. Нищо не правя, просто уведомявам потребителите, че няма резултати.
Я да видим на един потребител какво би му било най-добре в случая...
1. Търся "кифли с мармалад", в URL-то пише "кифли с мармалад", H1 е "кифли с мармалад", но вътре пише за "кифли по прашки"... Оставам гладен и натискам Репорта за спам...
2. Търся "кифли с мармалад", твоя сайт ми излиза на 1 място, кликвам, там няма нищо... Оставам гладен и натискам Репорта за спам...
3. Търся "кифли с мармалад", в URL-то пише "кифли с мармалад", H1 е "кифли с мармалад", но вътре пише за кръстати отвертки... Оставам гладен и натискам Репорта за спам...
4. Търся "кифли с мармалад", в URL-то пише "кифли с мармалад", H1 е "кифли с мармалад", но вътре няма кифли с мармалад... Оставам гладен и натискам Репорта за спам...
5 и 6. Търся "кифли с мармалад", в URL-то пише "кифли с мармалад", H1 е "кифли с мармалад", но вътре ме уведомяваш, че кифли с мармалад не съществуват... Оставам гладен и натискам Репорта за спам...
7. Правиш страница, в която предлагаш информация за кифлите с мармалад, и евентуално ми предлагаш да си купя. Аз се наяждам и съм доволен
😀