ТВ реклама по национална телевизия?

Frik

New member
Някой може ли да ме ориентира колко може да струва 30 секундна (примерно) ТВ реклама в някоя от националните телевизии и дали би била по-ефективна от стойността й в Google Adwords (примерно)?

За: ТВ реклама по национална телевизия?

http://piero97.com/Reklamni-tarifi/1

Ако имаш слабо сърце или високо кръвно ... НЕ отваряй този линк ! НЕ кликай ... За Бога 🙂

Re: За: ТВ реклама по национална телевизия?

Re: За: ТВ реклама по национална телевизия?

http://piero97.com/Reklamni-tarifi/1

Ако имаш слабо сърце или високо кръвно ... НЕ отваряй този линк ! НЕ кликай ... За Бога 🙂

WTF? 10105 лв. за 30 сек.?

Оги, благодаря за линка! Направо ме отказа бре човек... 😛

Re: ТВ реклама по национална телевизия?

Сравняваш Adwords с топ телевизионна медия? Сериозно ли?😱

Защо да не го сравнява ? Всичко опира до ROI. Лично аз не съм убеден, че тв дава по голяма възваращаемост на инвестициите от контекстната реклама в интернет.

Според мен всичко зависи от нишата и продукта/услугата, която ще се рекламира... Примерно ако говорим за прах за пране може би наистина ТВ рекламата ще има повече успех, но ако говорим за онлайн услуги със сигурност Adwords е по-добрия избор по съотношение цена/ефективност.

Re: ТВ реклама по национална телевизия?

Защото не може да сравнява аудитория 1,2-4 млн., с 5000-10000 импресии, да кажем. Не вярвам, че е собственик на Вбокс или Абв, където имат дневни посещения в стотици хиляди. Някой да е виждал реклама на малка фирма в топ 3 тв медии? Единственият шанс е, просто някой забогатял набързо да си повярва, че може да рекламира там. Всичко друго са огромни компании с хххххх лв. бюджет за реклама. Да не говорим, че еднократна реклама от 30 сек, е все едно да хвърлиш парите в кофата. 🙂 Между другото, в Нова са доста по-ниски цените.

Цената, която виждате и която ще вземете от медия шоп може да варира до 80% надолу.

ТВ рекламата работи добре за брандинг, което ако сте голяма компания, няма как да избегнете.

Back
Горе