SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

Nikkol

New member
Здравейте,

търся откъде да дръпна модул за партньорска или Affiliate програма за моя онлайн магазин. Той е изграден с OsCommerce и тъй като сами сме си го правили - а повечето фирми ни искат само за този модул повече отколкото струва целия магазин - търся начин да го инсталирам сама. Ще съм много благодарна ако някой ме насочи къде и как да открия това чудо.
Аз самата участвам в много афилиейт програми и съм доволна от резултатите. Искам да дам възможност на други хора да печелят също, като мен.
 
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

от сайта на ос комерс там където са плъгините има ама някога беше много бъгав (беше алфа когато запоследно съм се занимавал с това)

http://addons.oscommerce.com/category?search=affiliate

мисля че съм ползвал третото от ляво преди много години има си ъпдеит 25-Jan-08 osC Affiliate
 
Последно редактирано:
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

Ако искаш сериозна афилиейт система, купи си Post Affiliate Pro, в момента е на промо цена $99 и позволява да развиваш афф за много сайтове. Има и лесен начин за интеграция с оскомерс, други популярни софтове за пазаруване, както и за всички останали сайтове.

Може да съдаваш мултилевъл кампании, бонуси при различни обеми продажби (лийдове), клик, банер, сейл и лийд кампании. А, бе професионална работа.
 
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

Надявам се препоръчваш, нещо което си тествал?
 
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

Абсолютно, подписвам се с две ръце. Скоро ще изрекламирам една афилиейт програма, която ползва този софт.

Забравих да кажа, че няма български превод.
 
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

Здравейте,

Благодаря за отговорите. Ще изпробвам първо безплатния вариант, от сайта на osCommerce - каквото стане. Ако не - намерих и още един вариант - http://www.vn2designs.com/turbo-cha...html?VN2tc47=7d17179cd528dcea4d14320a97de38c5 - въпреки че не съм наясно дали и как ще сработи.

Ако ви дойдат и други идеи - казвайте :)
 
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

Не е нужно да се подписваш. :) Питам само
 
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

Не ми се смейте много, но не успях да го направя това с инталацията. Пробвах няколко пъти но уви... :(
гледам доста хора във форума пишат че са сложили такива програми в сайтовете си - ако някой може да ми обясни точно как се прави, или пък да си каже какви пари ще вземе за услугата - моля.
поне да знам да работя ли по въпроса или да се отказвам от идеята.
 
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

Тъй като самият аз ползвам много безплатни решения, ще те посъветвам от опит ...
Мисля, че ако ще правиш нещо сериозно е хубаво да послушаш кулинара... Безплатното решение е... Решение. И до там.. Не е удоволствие да работиш с него... После си чукаш главата, защо ли се хванах, дописваш, подобряваш ъпдейтваш като ненормален ...

Ако имаш 100$ вземи тая работа от там където казва БГ Кулинар ... лично мнение ...
 
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

Напълно съм съгласна и като цяло не е проблем да дам тези 100$ обаче се боя че аз пак няма да мога да си го инсталирам и наместя този пакет... явно не съм много веща... и пак ще се наложи да плащам на някой и за инсталация... а един любезен "чичко" от една фирма ме зарадва с 10 евро на час работа. като ще е тъй - 300 лв ми искаха от друго място да ми направят само affiliate модул на сайта.
иска ми се онлайн магазина да заработи някой по-сериозен лев първо и после да дам на фирма да ми изработи читав такъв - а не както е сега - само free софтуер. Макар и да предпочитам по-качествените изпълнения, иска ми се да мина тънко за начало, поне докато мога да си позволя да хвърля две три хиляди лв за хубав on-line shop както се казва "с всичи екстри".
 
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

еееех... мечтииии и аз да имам 2-3 хиляди лева да ги хвърля за изкуството ...
Ако имах щяхте да видите вие ТРАФИКА :) как идва с камионите ... великото преселение на народите ;)
 
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

май продължава да е бъгаво решение за три години почти никакакъв ъпргреид .....

Ако търсиш платено решение можеш да погледнеш това

http://www.softservice.org/products_affiliatepro.html $49 тествал съм го и е по лесно за подкарване а добавянето към саита става с няколко реда пхп

Иначе Aron Wall от seobook го ползва за неговата си афилиеит програма
 
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

това нещо има ли си версия на български или твърде много искам? вече се замислям дали да не го поръчам.
аз си търся нещо съвсем елементарно, като например в тези сайтове - шопа на кабината.ком, и на готови.ком - не пиша директно адресите понеже не съм сигурна дали може :) гледам че и те са в оскомерс правени и партньорските им програми са аналогични, да не казвам еднакви. има още няколко подобни магазина които имат същите програми за партньори.
 
Re: ТЪРСЯ Affiliate модул за OsCommerce

Напълно съм съгласна и като цяло не е проблем да дам тези 100$ обаче се боя че аз пак няма да мога да си го инсталирам и наместя този пакет... явно не съм много веща... и пак ще се наложи да плащам на някой и за инсталация...
Платен или не, ще се наложи инсталация. Нямам представа как се инсталира модул на оскомерс (дали е елементарно като в СМФ форум или изисква отделна инсталация), но афф софтът изисква първо - инсталация, второ - интеграция.
 

Горе