SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

ТЪрся адд в директории

cholich

New member
Здравейте,
от скоро имам нов проект, поредния в областта на недвижимата собственост и първи за мен. Търся някой да ми регистрира сайта в подбрани директории. Нямам си и идея кои и къде, важно е да са читави. Търся резултат за максимално бърза реализация на проекта, но съм с ограничени финанси. Ако някой прояви желание да се свърже с мен - е-мейл: z_zafirov@yahoo.com; тел. 0888 279607; 032 641186; skype - cholich.
Видях, че има обяви пуснати за адд-ване в директории, но си нямам и понятие към кой от Вас да се обърна, приемам всякакви препоръки.

Благодаря, че отделихте толкова време да прочетете 'романа' ми и поздрави на всички.
 
Re: ТЪрся адд в директории

ти какво търсиш някой да ти оптимизира сайта или само да ти го адне в директории, има доста разлика, уточни се малко

от първото файда няма трябва да ти кажа
 
Re: ТЪрся адд в директории

Ами честно казано не знам. Каквото и да е от двете, зависи от цена/резултат. Може би поне за начало първото и ако няма ефект ще търся оптимизация и широка реклама.
 
Re: ТЪрся адд в директории

абе по-добре търси направо платена реклама (адуордс или други наскоро чух по форумите и за някво етаргет, което е бг) или плащай за реклама в подобни сайтове.

другия вариант ти е да търсиш сео фирма

и още нещо ако искаш и ти се занимава попрочети малко и сам се пробвай, то не е чак толкова страшно и трудно колкото някош ще ти го опишат(можеш да си дадеш сайта и ще получиш добри съвети тук)

а ако все още искаш някой да ти го адне, то потърси по обявите по форумите
 
Re: ТЪрся адд в директории

Ами сайта го пуснах в "рецензии", но нямам много отзиви и не знам всичко наред ли е. Това е и причината да търся по-компетентна помощ. Адреса на сайта е http://www.kavarnaproperty.com

ПП Забравих, търся регистрация предимно в чуждестранни директории; Руски, Английски са с предимство.
 
Последно редактирано:
Re: ТЪрся адд в директории

виж сега най напред трябва сам да решиш какво искаш да правиш - сам или търсиш някой срещу заплащане и чак после може да се говори ... или минаваш на платена реклама
 
Re: ТЪрся адд в директории

Бих искал да го направя сам, и ще включа на някакъв етап и платена реклама - дали етаргет или Гугълска не съм решил. Сега ще потърся и списък с директории, но съм готов да дам някаква сума пари, някой да го направи вместо мен.
 
Re: ТЪрся адд в директории

ами виж сега пак ти казвам че трябва да решиш дали сам или не

ако сам: първия етап е да си намериш ключовите думи, като за всяка страница трабва да търсиш различни думи и те да са подобни, от тук се почва, после попрочети малко и питай каквото не ти е ясно, едва ли някой ще може да ти каже всичко в един пост

ако не сам: до колкото знам тук има хора които си имат фирми, така че дай си бюджета и предполагам, че някой ще те потърси
 
Re: ТЪрся адд в директории

Така като гледа мговориш за;

kavarnaproperty.com

Виждам, че става въпрос за една сграда. Лично според мен е най-добре да пробваш с адвордс, да понаправиш малко оптимизация на сайта си. URL-та, тайтъли, текст по страниците и да чакаш. Ще мине време и по твоите ключови думи ще излезнеш напред. За стандартните думи при търсене на имоти ще изхарчиш много голям бюджет а целта според мен не е да се класираш там.

Ще ти излезне много по евтино да пробваш с адвордс. Ако нямаш идея как става тая работа направо говори с хора дето знят какво правят. Можеш да пишеш и на ПМ да помагаме ако трябва
 
Re: ТЪрся адд в директории

ОК, за сега съм с бюджет 300 лв. Предполагам, че е малко, но проекта ми глътна всичко. За всеки, който се интересува съм дал контакти в първият си пост. Успоредно ще продължавам и сам да правя каквото мога.
Благодаря още веднъж за оказаното съдействие.
 
Re: ТЪрся адд в директории

трябва да си намериш и ключови думи при всички случаи, но с този бюджет ... сега незнам не съм се интересувал от цени но ... за такава сума не съм сигурен ... по-добре чети и сам ... пък някой може и да ти се обади
 
Re: ТЪрся адд в директории

За тия пари (300 лева) ти предлагам, един featured listing за 6 месеца и неограничен брой безплатни листинги в Тетра България. Всеки регнат агент, получава връзка към сайта си от страницата с профилите на агентите (пр3). Отделно има линк към сайта на агента във всеки безплатен листинг.

featured listing са с пр3. Всички запитвания си отиват към контактите, които си оставил при регването на агент.

Тетрата е на 1/2/3 място по real estate in bulgaria, cheap real estate, real estate bulgaria и доста лонг кийуърди.

Може да се регнеш и в класацията на Клокси за недвижими имоти.
 

Горе