Телефони, мелефони...

KOBRETI

New member
Да се похваля - вече съм с Dell Streak...

5 инча екран, Андроид... Вече си имам ФТП клиент, ХТМЛ редактор, браузъри, фотошоп... Дори вече редактирах един сайт в движение 🙂 Общо взето, почти мога да мина без лаптопа 🙂

Ужасно съм доволен и горещо препоръчвам Андроид, и по-специално Streak... Това е най-уникалния телефон, който съм имал някога...

Re: Телефони, мелефони...

Разглеждах го, но ми се видя бая големичък за да го ползвам като телефон 🙂. Иначе ми хареса, и определено бих искал нещо подобно в което да съчетая нетбук, таблет, четец за книги и телефон, но ще почакам май.

Последно редактирано:

Честито, със здраве да си го ползваш. Аз се отказах от "тъч скрийните" заради предния ми телефон, сега съм фен на qwerty клавиатурите 🙂

Да се похваля - вече съм с Dell Streak...

5 инча екран, Андроид... Вече си имам ФТП клиент, ХТМЛ редактор, браузъри, фотошоп... Дори вече редактирах един сайт в движение 🙂 Общо взето, почти мога да мина без лаптопа 🙂

Ужасно съм доволен и горещо препоръчвам Андроид, и по-специално Streak... Това е най-уникалния телефон, който съм имал някога...

Би ли споделил какво точно ползваш? Аз съм с HTC Dеsire и тъкмо днес се присетих да си търся PHP редактор и ФТП и видях темата 🙂

За PHP редактор използвай SilverEdit Lite, за FTP - AndFTP или вградените функции на ES File Explorer - а за повече инфo отностно Android http://www.androidbg.com/forum/

Ами, в момента още ровя и пробвам. За момента интересни изглеждат
- Touchqode - направо си отваря файл от ФТП
- WebMaster's HTML Editor Free - има контекстен хайлайт
- cPanel Remote 🙂

android...
и един мармот завива шоколада в станьол....
или казано по друг начин
и един гугл ви влиза в тел-а и знае всичко за вас.....

Пример: андр. вирусите и как Г праща 'kill' сигнал до всички засеганти тел-и.

android...
и един мармот завива шоколада в станьол....
или казано по друг начин
и един гугл ви влиза в тел-а и знае всичко за вас.....

Пример: андр. вирусите и как Г праща 'kill' сигнал до всички засеганти тел-и.

А ако се зачетеш внимателно в закона за ел. съобщения и няколко други наредби, ще прозреш че Google ти е най-малкия проблем на телефона 😀

@IvoApostolov - не знам какво против DELL имаш, от няколко години ползваме само Dell за нуждите на фирмата и не сме имали проблем, преди това съм минал през IBM и HP.... няма база за сравнение. В момента тикам с един Dell XPS от 2008, а колегата е с Vorsto и е още по-доволен от мен.

А ако се зачетеш внимателно в закона за ел. съобщения и няколко други наредби, ще прозреш че Google ти е най-малкия проблем на телефона 😀

@IvoApostolov - не знам какво против DELL имаш, от няколко години ползваме само Dell за нуждите на фирмата и не сме имали проблем, преди това съм минал през IBM и HP.... няма база за сравнение. В момента тикам с един Dell XPS от 2008, а колегата е с Vorsto и е още по-доволен от мен.

БГ закона за ел. съобщ. не ме касае. А може Г да бърка във всеки андройд тел. Ако това аз вас е ОК, проблеми няма 😀

Дел са определно ОК за лаптопи. Естествено леново е най-доброто, но дел се търпи.

Ама вие сериозно ли? Тези най-добрите за които говорите са Thinkpad 380, серията отпреди 15 години от IBM, не от Lenovo. Ако с такива машини работите успех ви желая.

T60 и T61 на ThinkPad са вероятно най-железните машини на които съм работил (а не са малко)

Така де. За ТПад говоря. Аз съм с т60, тунингован.
За да съм по темата, преди се чудих дали има ГСМ с четец за отпечатъци, за сигурност. Има и то ИБМ 🙂 Но не е с андройд 🙂

БГ закона за ел. съобщ. не ме касае. А може Г да бърка във всеки андройд тел. Ако това аз вас е ОК, проблеми няма 😀

Дел са определно ОК за лаптопи. Естествено леново е най-доброто, но дел се търпи.

Е да, щото не те късае, затова скачаш като ожилен всеки път като се спонене КЗП или КЗК 😀 то на острова сигурно си нямате срс-та 😀 Като почнете да се филмирате така, чак ми се къса сърцето дали да не пусна SSL сертифиактите без пари. В момента имам невероятно тъп хардуерен проблем с Леново, който дори и IBM България не могат да разберат от къде идва, защото са много корави...... а XPS-a го отворих за първи път, когатао му слагах SSD-то, така че Lenovo според мен стават само за рециклаж, HP за резервни части за Lenovo, а Dell за вършене на работа, когато ти трябва, а не когато му скимне на лаптопа, че е в мензис

Е да, щото не те късае, затова скачаш като ожилен всеки път като се спонене КЗП или КЗК 😀 то на острова сигурно си нямате срс-та 😀 Като почнете да се филмирате така, чак ми се къса сърцето дали да не пусна SSL сертифиактите без пари. В момента имам невероятно тъп хардуерен проблем с Леново, който дори и IBM България не могат да разберат от къде идва, защото са много корави...... а XPS-a го отворих за първи път, когатао му слагах SSD-то, така че Lenovo според мен стават само за рециклаж, HP за резервни части за Lenovo, а Dell за вършене на работа, когато ти трябва, а не когато му скимне на лаптопа, че е в мензис
ThinkPad ли е? IBM България никога не са се занимавали с хардуер за "масова употреба".

хахаха на острова едава ли местния аналог на ЦЦ-ухото може ей така просто да ми слуша ГСМ без съдебно разрешение. 🙂 Верно, че гугл може...да ви слуша винаги и навсякъде. Токова по тая тема.

Кажи сега за лаптопа кво му е. Моа т60 е имало време когато не е спиран по > 30 дни. С ЦПУ натоварване постоянно към поне 20%. Верно замина вентилаатора. Ремонт от мен за 15 лири и 30 мин и е като нов.

В това отношение Леново са свалили качеството от времето на ИБМ и пак ТПад е класи над дел (след като съм имал 2 дела, жена ми има 1, в офиса имам поне 5 дел лаптопа.). Просто цялостното удоволствие (кеф+техн. парам.) да работиш на ТП е прекрасно.

Back
Горе