Тероризмът трябва да спре :)

Re: Тероризмът трябва да спре 🙂

🙂 да, време е

За кое му е времето?
След като значителна част от негово величество,уникалният потребител все още ползва ИЕ6,ще си трайкаме,че потребителите на въпросния браузър(повечето от тях не знаят какво е това браузър)щтракат! на адсенся.Айде лека нощ,приятни сънища,мерси.

Нов прочит на историята.... Садам кога е бил терорист, него направо си го нападнаха, по желание 🙂

За кое му е времето?
След като значителна част от негово величество,уникалният потребител все още ползва ИЕ6,ще си трайкаме,че потребителите на въпросния браузър(повечето от тях не знаят какво е това браузър)щтракат! на адсенся.Айде лека нощ,приятни сънища,мерси.

Не ,наистина сте болни,подтиснати мозъци в този форум🙂.Всъщност очаквах негативните репутации с оглед на негостоприемната обстановка във форума,водеща до неминуемото самоунищожение на развитието му.Момчета,животът не само кибичене прес компа,запомнете го това🙂

Не ,наистина сте болни,подтиснати мозъци в този форум🙂.Всъщност очаквах негативните репутации с оглед на негостоприемната обстановка във форума,водеща до неминуемото самоунищожение на развитието му.Момчета,животът не само кибичене прес компа,запомнете го това🙂

Този със ''штракащата'' червена репутация,където ми е закичил,се обзалагам,че не е виждал слънчева светлина в продължение на неопределен период от време.
Всъщност,поради алгоритъмът на форума,не разбирам защо все още профилът ми не свети в червено.
Вероятно някои от редовните потребители ми е дал зелена репутация,което обяснява донякъде и странната за мен,положителна репутация.
Преди да пожелая на анонимните МИШОЦИ'''Лека нощ,приятни сънища,Мерси'',бих искал да се замислят,относно,последният ми пост.
ПП:Ако ми блъскате червено на поредния офтопик пост,бих искал да знам поръчителите му.(или ви е срам?).
ПП2:Сега да видиме кой е ГЪЗАРА И кой НЕ🙂

Ако ти не се усещаш е време някой да ти го каже. Май този без слънчева светлина си ти. И вече дразниш.

Ако ти не се усещаш е време някой да ти го каже. Май този без слънчева светлина си ти. И вече дразниш.

Доволен съм,че успях да въвлека в потенциално креативен диалог,някои от редовните потребители на форума,след наглед, безмислените ми офтопик постове.
В крайна сметка,с помощта на този форум, моя милост успя да се затвърди като коректен и конкурентноспособен търговец в необятната среда на EBAY -търговията.
Въпреки гореспоменатите факти,съм крайно разочарован от АНОНИМНИТЕ ЧЕРВЕНИ МИШОЦИ,раздаващи наляво и надясно негативни репутации,без дори да се представят пред общността,ползваща услугите на този форум.
Покажете ми,къде греша в гореспоменатите забележки?!

• Like
Реакции: T_K

Покажете ми,къде греша в гореспоменатите забележки?!

Липса на подход!

• Like
Реакции: T_K

Отлично.Колегата БГК изказа негативното си мнение,спрямо моят пост,което е предпоставка за логичното разобличаване на актуалнаната тема.В крайна сметка,принципно,след всеки спор се ражда и най-подходящото решение за даден проблем.
Относно поста на uslim.
Липсата на подход е особенно вредна при свалянето на мадама,но не що се отнася до бизнес-отношенията,не го препоръчвам.

Е какво ще се гордея с дефектираното ми покиолемие.което няма сила да си повдигне собственото си тегло?!
ЕЙ адсенс утайки!Търсите Свещеният грааал ,там,където не съществува.
Пълните оилгофрени,достигнали,зряла въззраст,децата ВИ ще са непощни парцали,просто няма да са конкурентно

Едно мога да ти призная - за първи път виждам толкова неанонимни червени точки.😀

Мнението ти е толкова неграмотно написано, че не се разбира какво искаш да кажеш.

Back
Горе