wood Senior Member 3 Януари 2012 #1 Искам да проверя един мой сайт как се зарежда от различни точки на светът...с каква скорост. Преди имах подобен линк за онлайн тест, но немога да го открия, ще съм благодарен ако някой ми помогне или сподели как тества свойте сайтове.
Искам да проверя един мой сайт как се зарежда от различни точки на светът...с каква скорост. Преди имах подобен линк за онлайн тест, но немога да го открия, ще съм благодарен ако някой ми помогне или сподели как тества свойте сайтове.
bgkulinar Меринджей 3 Януари 2012 #2 За: Тест на зараждена на сайт За: Тест на зараждена на сайт Website Monitoring Services - Web Server Monitoring by InternetSupervision.com
За: Тест на зараждена на сайт За: Тест на зараждена на сайт Website Monitoring Services - Web Server Monitoring by InternetSupervision.com
TheCrazyBastard Member 3 Януари 2012 #3 За: Тест на зараждена на сайт За: Тест на зараждена на сайт С този може да си направиш анализ на забавянето Pingdom Tools
За: Тест на зараждена на сайт За: Тест на зараждена на сайт С този може да си направиш анализ на забавянето Pingdom Tools
ktomov New member 3 Януари 2012 #4 За: Тест на зараждена на сайт За: Тест на зараждена на сайт Аз ползвам това за проверка WebPagetest - Website Performance and Optimization Test
За: Тест на зараждена на сайт За: Тест на зараждена на сайт Аз ползвам това за проверка WebPagetest - Website Performance and Optimization Test
A a_vel New member 7 Януари 2012 #6 Re: Тест на зараждена на сайт Page load time: 5.93s между колко секунди се счита за нормално