Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Какво значи продавам фейсбук страница . Това ми звучи като продавам си скайп логина... или пощата ... какво именно продават тея хора каква може да е ползата от тези страници ?
извинявам се, че ще си правя линк билдинг
BullBlogger: Как да докараме безплатен трафик от FaceBook
виж тази статия - писал съм я преди около година точно по темата.
Една кадърно направена страница във фейса си е изключително добър източник на трафик. Трафикът означава приходи - това продават
Какво ще рече кадърно направена:
1. с определена (трайна) тематика
2. добре модерирана (т.е. без всякаква плява и разпасани изказвания от потребители)
3. с ясна и добре подбрана аудитория
4. с голям брой почитатели от съответната аудитория
5. с качествено съдържание (по темата, интересно подбрано)
Съгласен съм за трафика. Но идеята e дали ще имаш възможността да го превърнеш този трафик в клиенти, като голяма част дошла от него няма да е запозната с това което предлагаш. 1000 посетители от страницата 'Обичам си котката' не са по добре от 50 от ключова дума 'Климатици София Цени' ако продаваш климатици.Една кадърно направена страница във фейса си е изключително добър източник на трафик. Трафикът означава приходи - това продават
Какво ще рече кадърно направена:
1. с определена (трайна) тематика
2. добре модерирана (т.е. без всякаква плява и разпасани изказвания от потребители)
3. с ясна и добре подбрана аудитория
4. с голям брой почитатели от съответната аудитория
5. с качествено съдържание (по темата, интересно подбрано)
FB страниците продават малко или ФБ рекламата?Вярно - преди 1 година 🙂. FB все по-малко продава... и тенденцията е все по-малко да продава, ако не променят нещо.
Съгласен съм за трафика. Но идеята e дали ще имаш възможността да го превърнеш този трафик в клиенти, като голяма част дошла от него няма да е запозната с това което предлагаш. 1000 посетители от страницата 'Обичам си котката' не са по добре от 50 от ключова дума 'Климатици София Цени' ако продаваш климатици.
Според мен закупуването има по голяма полза от СЕО гледна точка отколкото трафик, стига Google да е глупав и да не види, че фен страницата която линква към теб няма много общо със сайта ти.
P.S. статииката е много добра
И двете са надолу, но ефективноста на страниците е много надолу. И не говоря само за страници, които продават линкове, самите страници на уеб магазините водят по-малко клиенти.FB страниците продават малко или ФБ рекламата?
100% нещата са така. Идеята ми беше, че трудно може да купиш страница близка до това с което се занимаваш защото повечето са общи. Разбира се, че най голям ефект има линк от страница със същата тематика.Аз говоря за смислена страница свързана с тематиката на сайта ти. Ако от страница "аз обичам котката си" линкна към сайт за климатици действително едва ли ще има някакъв особен ефект, но ако пускам линкове към сайта си за котки и консумативи за отглеждане на котки вероятно ще има полза. Скромното ми мнение е, че страниците трябва да се правят за всеки конкретен проект и да се направят максимално смислени и таргетирани без да изглеждат спамерски. М др една страница "Обичам котката си" може да бъде както безсмислена страница тип "кауза" така и пълноценен канал за комуникация с потенциални клиенти. Фейсът все още не е за подценяване като източник на таргетиран трафик
Не съм съгласен за страниците. Иначе за рекламата във фб съм 100% съгласен. Конверсията е ужасна, за разлика от adwords, но и цената във фб е 2-3 цента на клик 🙂И двете са надолу, но ефективноста на страниците е много надолу. И не говоря само за страници, които продават линкове, самите страници на уеб магазините водят по-малко клиенти.
FB рекламата за момента все още държи някакви нива, но не може да се сравнява с AdWords в search...
Аз говоря за смислена страница свързана с тематиката на сайта ти. Ако от страница "аз обичам котката си" линкна към сайт за климатици действително едва ли ще има някакъв особен ефект, но ако пускам линкове към сайта си за котки и консумативи за отглеждане на котки вероятно ще има полза.