SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Този пуст долар

H1pNoTiC

New member
Абе хора какво ще правим с тоя нисък долар. Не смея да си пускам чека, че от 100 долара докато дойдат в моя джоб нищо няма да остане. Вие как процедирате задържате ли си плащанията или не? Незнам какво да правя. По груби сметки от тези 100 долара 40 трябва да дам за осребряване + доставка :( и какво остава 60 $ с този курс 1.31 курс купува става 78 лева
 
Re: Този пуст долар

долар лев, долар лев...
пееха едни извънземни, сърдете се на тех ;)

а една фолк прима пророкуваше:
доларите в марки.... лала балал и нещо за поркане стааше дума, хлъц :p
 
Re: Този пуст долар

Можеш да си доставиш чека с обикновена поща и тогава е безплатна доставката. При мен това не работеше - чековете не идваха и постоянно ги обявявах за невалидни. Накрая си ги поръчах с DHL и си идват редовно.

Обаче имам приятелка, която повече от 2 години си ги получава с нормална поща (т.е. не плаща за доставка) и всичко е наред.

Предполагам, че е проблем на пощите, но при всички случаи опитай нормална доставка и чак ако има проблем тогава с DHL.

Също така, ако можеш да изчакаш да ти се събере по-голяма сума, защото разходите за осребряване на чек сам към 15$ (не помня точно, но долу горе толкова).

Успех :)
 
Re: Този пуст долар

Аз плащам 10 лева за оРебряване и съм много доволен. Иначе паретат си гъ държа в долари. Сашка да си гледа работата.
 
Re: Този пуст долар

1. Използвам нормална поща. За седмица идва чека от Швеция.

2. Чакам да се събере по-голяма сума преди да си поискам чека. За 100 доларя наистина не си заслужава, тъй като имам 25 лева разходи за осребряване на чек.

3. Осребрявам веднага, защото парите ми трябват, защото долара я стане пак 1.45, я не стане, а и току виж гугле реши да ме банне, въпреки, че играя честно :)
 
Re: Този пуст долар

Моя човек го каза още в началото на лятото долара на 1,30 до края на годината през 2008 много зависи кои ще спечели изборите в САЩ и ако това са демократите тръгваме леко нагоре докато през 2010 паритет 1€ = 1$ за след това нямам пробноза да се нядяваме че е прав досега това което е казал се сбъдва..... ;)


Иначе относно чековете ето едно решение срещу 20тина лв на година


Как да не ти отварят писмта и винаги да пристигат при теб!
 
Re: Този пуст долар

Пощенската кутия е добро решение :)

В моя случай имах подозрения в пощальоните. По принцип си получвам всичката поща - идват много сметки, писма, абе всяка седмица нещо идва.

Обаче как тези чекове не идваха??? Все си мисля, че някой ми ги вземаше с цел злоупотреба, само не знам как е мислел да ги осребри :) Макар че и тази версия не издържа.

За мен това си остава една 6 месечна мистерия :)

Някой друг имал ли е такива проблеми?
 
Re: Този пуст долар

Вчера ми доиде картичка за празниците и рекламна химикалка от една афилиейт програма.... да не обеснявам плика беше скъсан. Явно са решили че има нещо за крадене вътре но са се отказали като са видяли какво е

В твоя случаи може просто да си попаднала на класически хеитър просто го е яд че ти правиш пари а тои не и иска да те цака вместо да се постара е да се научи как става ... Аз си имах един такъв за съсед някога...
 
Re: Този пуст долар

Изобщо нямам доверие на пощите. И това ме е от времето когато се играеше за зелената карта за щатите по пощата. Носеха се слухове в квартала, че пощальонката с голямата брадавица изхвърля поканите на боклука.

Чековето от гооглето си ги получавам с DHL, защото като ми пращаха пина, писмото пътува 40 дни - направо като романа "40 дни около света".

Ама от друга страна чековете от "Text Link Ads" ми идват с обикновена поща за две седмици.
 
Re: Този пуст долар

Всяка история си има две страни, нали знаеш :) Едни купуват в долари, други получават в долари ;)
 

Горе