SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Трафика и празниците...

Re: Трафика и празниците...

Добре, че хората търсят рецепти по празници ;). Лошото идва след празниците - много голям спад за сметка на някакви фитенс сайтове, пфу! :p
 
Re: Трафика и празниците...

Кулинара е ударил джакпота : )
правиш един сайт за манджнорно и един за фитнес и weight loss и ги счупваш : ) по празниците плюскат - после отслабват : )
 
Re: Трафика и празниците...

Няма майтап, по Коледа трафикът ми пада на 50%, после малко се кача, по Нова година пак е 50% надолу и след отва явно имаш голямо чувство за вина от Великото плюскане и като почнат да търсят как да отслабнат, много готино : )
 
Re: Трафика и празниците...

И на мен ми падна трафика. Аз си го обяснавам с това че всеки се е прибрал по родните места и въобще не му е до интернет сега - и от там този спад
 
Re: Трафика и празниците...

качва се, щот имам сайт и с електронни картички, ама такива ресурси гълта, че не е истина...
 
Re: Трафика и празниците...

ами зависи в каква област са ти сайтовете... ако са бизнес - трафика го забрави, ако са подаръци и честитки - сега им е урожая. Интересното е, че и много сайтове за "запълване на свободното време" също доста им пада трафика по такива празници. Аз си го обяснявам с по особена та атмосфера и семейната среда. Манджорното определено ще да е вървежно :) то се пасва с тази атмосфера. e-commerce е трепач по това време като принцип.
 
Re: Трафика и празниците...

Днес реалността е малко по-различна. Освен че трафикът падна на 50% и ЦТР се "строполи" почти със същия порядък.
 
Re: Трафика и празниците...

Само при мен ли има растеж с 100 % :)) на посещенията.

Сайта нормално си прави по 3000 , 3500 посещения, но тия дни направи 6200 което е рекорд :)
 

Прикачени файлове

  • sdasda.jpg
    sdasda.jpg
    29.9 KB · Преглеждания: 0
Последно редактирано:

Горе