SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Трафик

shristov

New member
Препоръчайте ми най-добрия вариант за намиране на трафик, обмисляме доста варианти за реклама тук и там, но нещо не ми харесват тия импрезии, от 20 000 имппрезии я има, я няма 2000 клика, което е страшно незадоволително, малко по-добре стоят нещатата с плащането на клик, като в неоген примерно, но резултата е с много малък процент повече, има разлика с 200 клика някъде за парите, който би дал за 200 000 импрезии да кажем, но с разликата че там са сигурни тия кликове а в импрезиите даже и не са сигурни. Незнам бихме плащали доста парички месечно и за доста дълъг период от време, но ако сме доволни.. какъв е смисъла да се дава по 500-600 лв на месец по сайтове и за целия месец резултата да е 6000-7000 посетители реални от цялата история... някакъв страшен ужас е тая България.. тоя трафик цена няма.. кой са най-оптималните варианти според вас, където парите дадени за реклама да си заслужават наистина и да ги даваш с кеф, а не да се ядосваш после?
 
Re: Трафик

Ами има няколко цели.. adsense има по принцип на сайта, но той е със замисъл да връща поне малка част от парите дадени като реклама, иначе сме решили да имаме и платена част от сайта, затова ни трябва трафик, все пак.. ти или който да е друг не би платил за каквато и да е услуга ако сайта няма посетители, каква ти е файдата от цялата история, а и аз няма как да търся на хората пари с тия посещения дневно, така че ако се наложи даже и година време всеки месец можем да плащаме хубави пари за да има посещения, целта е посещения да има постоянно, покрай тях да падат клиенти, клиентите да имат файда за това че са си платили за каквото и да е и някое левче от adsense ако пада добре дошло, ако не живи и здрави.. та ако сме доволни ще плащаме доста време със замисъла, че някога по-натам можем да спрем да плащаме и каквото остане остане, незнам аз поне така си го мисля, но без пари няма да мине в никакъв случай тая е ясна.. или ако примерно си заслужава повече да платим пък на SEO експерти да не вдигнат на крака пък после вече, то си стой.. затова се интересувам, пари така и така ще се дадът, поне да не изгорят на вятъра.
 
Re: Трафик

Нали :icon_thum и на мен.. те даже са безплатни - мечти.. От толкова смятане днеска тук там вече незнам и кво пиша.. ама в общи линии ме разбрахте де :)
 
Re: Трафик

Как се определя колко клика получаваш за определена сума, то там не се знае кой пие кои плаща.. как да разбера на какви пари ще ми излезне 1 клик :)
 
Re: Трафик

Ами цената в адуърдс се определя от няколко фактора, включително quality score на landing page. А като искаш евтин трафик от адурдс си въртиш в контент мрежата "qicazimitpo lygug" във вариант кирилица и латиница, отделни думи и фрази, плащаш по 2 цента за клик и имаш евтин трафик.
 
Re: Трафик

Няма такъв %, объркал съм нулата .. то може и да има де но аз не го знам къде е.. около 1% мисля че е много нормално, а въобще не ми се дават тия пари за тия кликове, bgkulinar, никаде не е казано, че трафика трябва да бъде евтин, просто питам къде най си заслужава, щото много ми се струва да плащам 2-3 лв за 1000 импрезии, че някъде и по 8 ??? и от тях да получавам 10 клика, тва си е чист пладнешки обир, а виждам че адсенса дава някой път по 70-80 цента на клик и за тва питам как да разбера каква ще е цената..
 

Горе