SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търг за новинарски сайт.

alex.atanasov

Senior Member
Здравейте!

Обявявам за търг новинарския сайт Svilengrad24.com.
Сайтът е на 9 месеца и е добре разработен. Единствен новинарски сайт е за града и региона. В Хасковска област се нарежда на второ място след Haskovo.info, който е далеч по-стар от този.
Тук може да видите какви цени за реклама сме определили: http://www.svilengrad24.com/reklama/index.html .
До края на 2008 имахме рекламни партньори, но не сме подновявали договорите си, защото в момента нямаме нужното време за да продължим проекта.
Също така, Гугъл доста добре индексира сайта. ( http://www.google.bg/search?hl=bg&q=svilengrad24&btnG=Google+търсене&meta=&aq=f&oq= )
Тук може да видите статистика от Google: http://www.svilengrad24.com/xfiles/Google.pdf
Късното стартиране на тази услуга от Гугъл е защото разчитахме на услугите на тиксо, но те просто не работят, както трябва.
Начална сума на търга е: 1000лв.
Минимална сума за наддаване: 500 лв.
Не желаем критики и друг вид офтопици.

П.С. - Заинтересованите ще получат урл до сайта, който в момента е спрян. Skype: alexander8307
 
Последно редактирано:
Re: Търг за новинарски сайт.

Не критикувам сделката, правете каквото искате със сайта си. Обаче да махнете линковете, с които имате размяна, е много, ама много тъпо. Да бяхте драснали един мейл.
 

Горе