SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търсим си партньор за Portalat.Info

Kalin4y

ORM / SEO
Колеги,

поради факта, че в момента сме се нагърбили с няколко доста големи проекта си търсим партньор за www.portalat.info.
Сайта представлява платен CMS с пълна администрация и логиката на портала следва тази на getafreelancer.com. Работата, която трябва да се добърши е да се прегледа превода и да се редактира там където е необходимо. Това в момента му е скина по подразбиране, като евентуално може да се направи още един. Има интегриран модул за PayPal, който ще се ползва за разплащателна система... и с малко усилия може да направим нещо хубаво :)
За повече информация при желание ICQ: 287023069 или Skype: seo-bulgaria.info :friday:
 
Re: Търсим си партньор за Portalat.Info

Как си представяш партньорството? В смисъл задължения на двете страни, какво предлагате на партньора (освен да свърши една работа), едни такива нещица?
 
Re: Търсим си партньор за Portalat.Info

Това което търся е взаимно да развием портала. В момента в страната има един-два опита за подобно нещо...но си е чиста пародия.
При сериозно желание от страна на даденият човек/организация и при положени усилия от това може да излезе добро нещо. Тук мисля, че е редно да спомена, че един такъв проект ще започне да носи добри дивиденти след 4-5 месеца.
Съвместната работа ще се състои в поддръжка и популяризация. В момента в България има добър интерес към аутсорсинг услуги и това ще се яви подходяща алтернатива за търсене/предлагане на такъв вид услуги. Всичко това е с тенденция да се разширява и да се набляга все повече на freelancers.
В началото съвместната работа ще е в максимално изчистване всички бъгове - по превода и настройката на самият портал. В последствие ще се подходи към една по-сериозна популяризация .... от там насетне само времето може да покаже ;)
 

Горе