SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся рекламодател

Windboy

New member
Здравейте, ако има някои заинтерисуван да закупи реклама от малък сайт в които трафика се състои най-вече от геймъри да ми пише на емайл Windboy@pop-bg.net

Става въпрос за сайта http://POP-bg.net има около 250-300 уникални pr5.
 
Re: Търся рекламодател

пуснах ти мейл
 
Re: Търся рекламодател

А линкове продаваш ли?

Ако няма интерес към предложенията които отправих на хората писали ми на майла ще обмисля варянти за продаване на линкове, но по принцип не ми се занимава да продавам линкове за по 1-2 лв.
 
Re: Търся рекламодател

За момента няма повече свободни места. Линкове не се продават за сега, благодаря на всички които ми писаха. Ако се освободи нещо ще ъпдейтна темата.

Лека вечер.
 
Re: Търся рекламодател

а сайте мислиш ли да го продаваш пак, преди щях да го купувам, ама нещо не стана, сега имам интерес :)

аз на практика го бях купил преди, но нещата се осраха заради фколор
 
Re: Търся рекламодател

Здравейте отново, понеже имаше интерес към закупуване на линкове в сайта реших да продам 5 линка , които ще се виждат на всички страници в сайта. Които проевява интерес да пише на лс или на майл по горе. Минималния срок за поръчка е 1 година има място само за 5 линка.
 
Re: Търся рекламодател

Ако има някои заинтерисован да закупи баннер реклама в сайта да ми пише на ЛС или на Windboy[at]pop-bg[dot]net там ще му дам повече информация.

Лека вечер.
 
Re: Търся рекламодател

Здрасти,
Явно ще има по голям ефект (надявам се) като напиша офертите тука. За реклама в сайта 25 лв / месец 125х600 от дясно. Може да се направят отстъпки ако се закупри реклама за повечко време. Реклама във форума 468х60 (горе на видно място) 15 лв / месец. Банерите ще се виждат на всички страници и няма да са на рутация. Сйата в момента генерира повечко посещена 400-500+ понеже скоро излиза новата част на играта.

Поздрави.
 
Re: Търся рекламодател

Здравейте, от доста време не бях влизал, но реших отново да потърся рекламодатели от тук. До 3-4 дена ще се освободи място по сайта за 2 линка. Ако има желаещи да ми пишат едно лс :)

П.С Мисля, че и двата линка са на хора от този форум, но не помня кои бяха. Ако имат желание да одължат срока да ме намерят :)

Лека вечер.
 
Последно редактирано:
Re: Търся рекламодател

Никой ли не желае да закупи линк ? Може да се закупи за 3 месеца или за година. Плащането може да стане през epay ако ще ви е по удобно. Ако имате въпроси пишете ми на лс или на емайл windboy[at]pop-bg[dot]net
 

Горе