SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Уникален БГ Сайт

pitbull_manq

New member
http://mymall.bg e първият български сайт който предоставя безплатни онлайн магазини. Идеята много ми допадна и вече имам собствен магазин. Та исках да се похваля защото направих първата си продажба вече. Ако някой има продукти които мога да препродавам може да пише лични съобщения.
 
Re: Уникален БГ Сайт

Преди много време имаше 911.бг

те май правеха същото

Това оскомерс ли е?
 
Re: Уникален БГ Сайт

Аз други български сайтове които да не са уникални, най-големите, първите, или най-посещаваните не съм виждал.
 
Re: Уникален БГ Сайт

Ти пък ... хайде сега. Разбира се , че има уникални и нови неща за България.

P.S. Няма да е лошо малко да си пооправят нещата
 

Прикачени файлове

  • brao.gif
    brao.gif
    35.4 KB · Преглеждания: 0
Re: Уникален БГ Сайт

Ами аз не съм тръгнал да рекламирам сайта, а просто да кажа, че има такава услуга и в деиствителност е уникална, защото е безплатна. Аз разгледах и предлужения на други сайтове, но те имат такси от 80 лева на месец и нагоре, затова се надявам да ви е полезно инфото.
 
Re: Уникален БГ Сайт

кулинарюююююююююююю ... за ЦСКА или убаво или нищо :)
 
Re: Уникален БГ Сайт

Здравейте,
Радвам се, че има тема за нас. Наистина се надяваме сайта да е полезен за хората които искат да се занимават с онлайн бизнес в България. Макар, че сайта все още е бета версия вече има доста регистрирани фирми и добри отзиви.
Пожелавам успех на всички които се занимават с Интернет Търговия защото това е бъдещето!
 
Re: Уникален БГ Сайт

Сайта в момента работи и се развива с добри темпове и затова предлагаме платени услуги, но в момента готвим още доста нови неща които ще са от полза на магазините и клиентите. Ще ви съобщаваме за всяка иновация в сайта.
 
Re: Уникален БГ Сайт

На mymall.bg пожелавам успех, гледам че инсталирате на субдомейни темплейти за OSC (възможно е и да е някоя от производните му) ръчно, от оператор (администратор). Не беше ли такава и тактиката на SiteGround които разработваха темплейти за Джумла за да им върви хостинга и даваха безплатно темплейта като купиш хостинг?
Иначе дотук ми харесва проекта ви, браво, добре направено. Може да се желае още малко, но е абсолютно нормално, нищо не се прави за един ден.
 
Re: Уникален БГ Сайт

3dweb, странен сте малко :) ако разбирам правилно контекста.

То недоволствате за качеството на безплатен софтуер, тук Ви се вижда скъпо.
Според мен не е скъпо.

Тухото му е отворено
 
Re: Уникален БГ Сайт

Това колко струва няма толкова голямо значение по-важното е, че системата е много улеснена и дори не е нужно да имаш php познания за да създадеш много добър интернет магазин. Всичко може да се направи от админ панела. Мога да дам за пример тези 2 магазина: http://superpodaraci.mymall.bg
http://mobileshop.mymall.bg
И Благодаря за Пожеланията!
 
Re: Уникален БГ Сайт

gvv, бъркате малко (и аз така официално). Не недоволствам (за какво), констатирам и питам за впечатления. По принцип тяхната версия струва над 1000 долара, хич не е безплатна, но може на тях да им е безплатна (?). От торентсс и варезз форуми такъв софт бол. По принцип всеки който влага над 3 месеца в разработването на код с подобна функционалност би се заинтересувал. Ако се появи сред децата масово нещо подобно и няма да има смисъл да продължаваме с програмирането, те просто ще го свалят от торентите и ще направят 20 такива сайта и ще се кефят на безплатните придобивки.
В случая под децата имам предвид деца. без да искам да обидя mymall.bg, техния сайт ми харесва защото не се припокрива с мойте разработки, по по различен начин работи и до момента съм хепи (да видим натам).
 

Горе