SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Уникален БГ Сайт

pitbull_manq

New member
http://mymall.bg e първият български сайт който предоставя безплатни онлайн магазини. Идеята много ми допадна и вече имам собствен магазин. Та исках да се похваля защото направих първата си продажба вече. Ако някой има продукти които мога да препродавам може да пише лични съобщения.
 

kuzmanin

New member
Re: Уникален БГ Сайт

Преди много време имаше 911.бг

те май правеха същото

Това оскомерс ли е?
 

budalata

New member
Re: Уникален БГ Сайт

Аз други български сайтове които да не са уникални, най-големите, първите, или най-посещаваните не съм виждал.
 

biks

Ex SEO
Re: Уникален БГ Сайт

Ти пък ... хайде сега. Разбира се , че има уникални и нови неща за България.

P.S. Няма да е лошо малко да си пооправят нещата
 

Прикачени файлове

  • brao.gif
    brao.gif
    35.4 KB · Преглеждания: 0

pitbull_manq

New member
Re: Уникален БГ Сайт

Ами аз не съм тръгнал да рекламирам сайта, а просто да кажа, че има такава услуга и в деиствителност е уникална, защото е безплатна. Аз разгледах и предлужения на други сайтове, но те имат такси от 80 лева на месец и нагоре, затова се надявам да ви е полезно инфото.
 

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Re: Уникален БГ Сайт

кулинарюююююююююююю ... за ЦСКА или убаво или нищо :)
 

mymall.bg

New member
Re: Уникален БГ Сайт

Здравейте,
Радвам се, че има тема за нас. Наистина се надяваме сайта да е полезен за хората които искат да се занимават с онлайн бизнес в България. Макар, че сайта все още е бета версия вече има доста регистрирани фирми и добри отзиви.
Пожелавам успех на всички които се занимават с Интернет Търговия защото това е бъдещето!
 

mymall.bg

New member
Re: Уникален БГ Сайт

Сайта в момента работи и се развива с добри темпове и затова предлагаме платени услуги, но в момента готвим още доста нови неща които ще са от полза на магазините и клиентите. Ще ви съобщаваме за всяка иновация в сайта.
 

web.seo

web design seo
Re: Уникален БГ Сайт

На mymall.bg пожелавам успех, гледам че инсталирате на субдомейни темплейти за OSC (възможно е и да е някоя от производните му) ръчно, от оператор (администратор). Не беше ли такава и тактиката на SiteGround които разработваха темплейти за Джумла за да им върви хостинга и даваха безплатно темплейта като купиш хостинг?
Иначе дотук ми харесва проекта ви, браво, добре направено. Може да се желае още малко, но е абсолютно нормално, нищо не се прави за един ден.
 

gvv

+Gennadiy Vorobyov
Re: Уникален БГ Сайт

3dweb, странен сте малко :) ако разбирам правилно контекста.

То недоволствате за качеството на безплатен софтуер, тук Ви се вижда скъпо.
Според мен не е скъпо.

Тухото му е отворено
 

mymall.bg

New member
Re: Уникален БГ Сайт

Това колко струва няма толкова голямо значение по-важното е, че системата е много улеснена и дори не е нужно да имаш php познания за да създадеш много добър интернет магазин. Всичко може да се направи от админ панела. Мога да дам за пример тези 2 магазина: http://superpodaraci.mymall.bg
http://mobileshop.mymall.bg
И Благодаря за Пожеланията!
 

web.seo

web design seo
Re: Уникален БГ Сайт

gvv, бъркате малко (и аз така официално). Не недоволствам (за какво), констатирам и питам за впечатления. По принцип тяхната версия струва над 1000 долара, хич не е безплатна, но може на тях да им е безплатна (?). От торентсс и варезз форуми такъв софт бол. По принцип всеки който влага над 3 месеца в разработването на код с подобна функционалност би се заинтересувал. Ако се появи сред децата масово нещо подобно и няма да има смисъл да продължаваме с програмирането, те просто ще го свалят от торентите и ще направят 20 такива сайта и ще се кефят на безплатните придобивки.
В случая под децата имам предвид деца. без да искам да обидя mymall.bg, техния сайт ми харесва защото не се припокрива с мойте разработки, по по различен начин работи и до момента съм хепи (да видим натам).
 

Горе