Уникална SEO услуга - Article Marketing

JustAn

Banned
Предлагам една услуга, която смятам, че би била много полезна за оптимизаторите на сайтове на английски език.

Вие давате желаните от Вас ключови думи и основният Ви сайт, и след това аз ще имам грижата да публукавам различни и УНИКАЛНИ статии с минимум 300 думи(всяка статия може да има до два линка, т.е един към началната страница и един дийп линк) в блогове, като всеки един блог има уникален IP.

Блоговете, с които разполагам са в следните категории:
General
Technology
Business and Marketing
Finance
Health and Fitness
Home and Garden
Travel and Leisure
Family and Self
Shopping and products

Общо блоговете са над 600(като има блогове с PR 4). Разбира се има блогове, които са в някаква по-специална ниша.

ЦЕНА: 3$/публикувана статия (25% се взимат депозит при поръчки над 30$, а за по-малки поръчки взимам 100% депозит)

Имам достатъчно голям екип, с който мога да гарантирам, че дори и големи оферти ще бъдат готови до максимум седмица-две. Всеки блог е собственост на реален човек, като именно този човек решава дали статията ще бъде одобрена. ВИЕ ПЛАЩАТЕ ЕДИНСТВЕНО САМО ЗА ОДОБРЕНА СТАТИЯ!

За повече информация(ще се опитам да проследя и тук, но на горният е-мейл имате най-голям шанс да се свържете с мен) info@croton-watches.com

Re: Уникална SEO услуга - Article Marketing

Написах и изпратих за ревю статиите на бгкулинар и в момента мога да приема още поръчки...

Здравейте!Блогове на тема изобразително изкуство или нещо подобно???

Като публикуваш статията , после само в 1 блог ли се появява или в които блогове си я одобрят.

Само в 1 блог, като целта е всички блогове да получат уникално съдържание, а и така линковете са по-силни(поне според дебелите книги за SEO)

Здравейте!Блогове на тема изобразително изкуство или нещо подобно

За съжаление, не, но разполагаме с доста "general" блогове, т.е блогове където могат да се публикуват всякакви статии с добри Pagerank и линкове.

Платих си за 10 статии и за 3-4 дни статиите бяха събмитнати. Блоговете, където се публикуват статиите не са върхът на сладоледа, но за тия пари на услугата - мисля че бива. Сега остава да видя дали ще има ефект.

Имаше един блог дето беше забранен за индексиране и му(й) казах и статията ми беше събмитната в друг. Ами това е общо взето.

Ревю от bgkulinar относно услугата, която предлагам 🙂

3 въпроса и от мен.
1) Срока какъв е? Докато съществува блога или има срок във времето?
2) Какво става, ако статията бъде свалена след месец-два?
3) Какво става, ако блога бъде забанен след някакъв период от време?

3 въпроса и от мен.
1) Срока какъв е? Докато съществува блога или има срок във времето?
2) Какво става, ако статията бъде свалена след месец-два?
3) Какво става, ако блога бъде забанен след някакъв период от време?

1)Докато съществува блога, а той не е мой и не мога да предвидя кога ще падне.
2)Шансовете статия да бъда свалена в близките 2-3 месеца е 99.9% затова, ако забележите статия свалена или блогът е забранен в предиод по-малък от 3 месеца ще напиша и събмитна нова статия 🙂

Реших да предожа една промоция за днес, която мисля, че не е за изпускане.
Ако поръчате вашите статии днес то цената ще е 2$ на статия! Това излиза по 1$ за вечен editorial линк(най-силните възможни линкове според SeoMOZ) в релевантна статия, което откъдето и да го погледнеш си е на далавера.

Back
Горе