Форум среща на 13 Юли 2007

Re: Форум среща на 13 Юли 2007

ме, незнам, някой резервирал ли е нещо 😀

Да, направих резервация за 20.00 / 8 часа вечерта , бирария 1516. http://sofia.zavedenia.com/?id=164
Тръгваш по Витошка посока НДК, след Съдебната палата завиваш на дясно по трамвайната линия, после на първата пряка в ляво / ул. "Цар Асен / . Заведението е от дясната страна на 15 м. и пише Бирария 1516. Резервирал съм масата в дъното / за 8-10 човека /. на мое име.

Ако някой се заблуди и поеме към Белград вместо към бирарията да се обади на 0878 411 815 преди да е стигнал границата :friday:

Как ще се познаем, като не сме се виждали?

biks: Ще ти се обадя да излезеш да ме посрещнеш. ОК? Аз сега тръгвам от Стара Загора и няма да имам възможност повече да чета форума. До довечера...

Направете нещо и на морето ... Бургас едно-друго 🙂 на следващата се надявам да мога да присъствам...
айде :Д WebmasterBG.org goes to sea !!! 😀

Е клюки... в много умален състав бяхме, ама пък добре се справихме :friday: :friday: :friday:
Аз, nbsp, biks, cloxy и трима човека от предприемача... да не пропуснах някой в навалицата?

А за други клюки 😉 да сте дошли :evil

oggin-a болен за съжаление ... 😡 ще го бъде обаче предричат познавачи решили да запазят анонимност :friday:

наистина адски съжалявам , че така се случи и заради някаква тъпа настинка пропуснах историческо събитие :shrug:

Беше :buttrock: трябва да се повтори :friday: .

Т.к. трябваше да пътувам днес сутринта , сбирката вчера беше малка генерална репетиция. 🙂

Nbsp & Cloxy - :friday: / от една партия сме май 😉 /

До предприемачите и Мастер-а - за следващият път БЕЗ коли идвайте 🙂

последните си тръгнахме по светло :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday:
и съм болен цел ден.....

ранен 😀
имаше една реклама : консумирайте с удоволствие и мярка 😉
пусто само дето не си знаем мярката :friday:

екстра си изкарахме 🙂 Като напуснах кораба към пулонощ другите отидоха да пият по още едно 2 🙂 сега чета някакви неща за прибиране по светло 🙂 следващият път ще съм без кола :friday:

biks каза:
До предприемачите и Мастер-а - за следващият път БЕЗ коли идвайте 🙂

Е мене после ми дойде шофер и ме кара 🙂 Иначе ние с nbsp като си тръгвахме беше доста светло навънка :friday: :friday: 🙂 И всичко щеше да е супер ако днеска не ме бяха дигнали към 12 да ходим да ядем :cussing:
Ае готино беше, трябва да се повтори в разширен състав. :friday:

Елате ми на гости на море ... към края на лятото може би хотелчето ни във Св. Влас ще се освободят стайте ....

Back
Горе