Да, направих резервация за 20.00 / 8 часа вечерта , бирария 1516. http://sofia.zavedenia.com/?id=164
Тръгваш по Витошка посока НДК, след Съдебната палата завиваш на дясно по трамвайната линия, после на първата пряка в ляво / ул. "Цар Асен / . Заведението е от дясната страна на 15 м. и пише Бирария 1516. Резервирал съм масата в дъното / за 8-10 човека /. на мое име.
Ако някой се заблуди и поеме към Белград вместо към бирарията да се обади на 0878 411 815 преди да е стигнал границата :friday:
Е клюки... в много умален състав бяхме, ама пък добре се справихме :friday: :friday: :friday:
Аз, nbsp, biks, cloxy и трима човека от предприемача... да не пропуснах някой в навалицата?
последните си тръгнахме по светло :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday:
и съм болен цел ден.....
екстра си изкарахме 🙂 Като напуснах кораба към пулонощ другите отидоха да пият по още едно 2 🙂 сега чета някакви неща за прибиране по светло 🙂 следващият път ще съм без кола :friday:
Е мене после ми дойде шофер и ме кара 🙂 Иначе ние с nbsp като си тръгвахме беше доста светло навънка :friday: :friday: 🙂 И всичко щеше да е супер ако днеска не ме бяха дигнали към 12 да ходим да ядем :cussing:
Ае готино беше, трябва да се повтори в разширен състав. :friday: