Хайде на бананите, 5 лв/килото, не останаха...

bgkulinar

Меринджей
[FONT=arial, sans serif]CLUBARTESANO.COM - Aug. 23, 2008
SERGIOMIX.COM - Aug. 23, 2008
AUSTRALIANOWNERSCARTRANSPORTADVERTISING.COM - Aug. 25, 2008
SAKOWICZ.ORG - Aug. 25, 2008
THEBUY-CHEAPREALESTATE.COM - Sep. 09, 2008

Всеки домейн е по 5 лева. Датите са сроковете, когато изтичат. Всички имат ПР, макар и фалшив и всички са на по няколко години. Ако вземете всички, един домейн дискаунт.
[/FONT]

Re: Хайде на бананите, 5 лв/килото, не останаха...

Ей, че сте скръндзи, една бира не може да изкара от вас човек. ПОДАРЯВАМ ги. Запитвания само в темата!

Все пак имат фейк ПР, което е добро начало за линк ексчейндж.

Аз имам запитване - какво е фейк ПР ?

И друго запитване - защо ги подаряваш, а не си ги ползваш ти?

Ей, че сте скръндзи, една бира не може да изкара от вас човек. ПОДАРЯВАМ ги. Запитвания само в темата!

Все пак имат фейк ПР, което е добро начало за линк ексчейндж.

Последно редактирано:

Подарявам ги защото няма какво да ги правя,а ми тежат като такси.

Фейк ПР е фалшив ПР придобит благодарение на пренасочването на домейните към други такива с реален ПР. Една голяма глупост на Гугъл, но това е друга тема.

Благодаря ти за отговора 🙂 А след като ПР-а е фалшив и зависи само от сайта към който са пренасочени домейните - как изобщо могат да се ползват такива докейни? Има ли някаква полза от тях?

Подарявам ги защото няма какво да ги правя,а ми тежат като такси.

Фейк ПР е фалшив ПР придобит благодарение на пренасочването на домейните към други такива с реален ПР. Една голяма глупост на Гугъл, но това е друга тема.

Една голяма глупост на Гугъл
на тях не им пречи фейк пр, защото не оказва влияние на класирането. защо изобщо да се занимават с това...

А след като ПР-а е фалшив и зависи само от сайта към който са пренасочени домейните - как изобщо могат да се ползват такива докейни? Има ли някаква полза от тях?
Както казах, фейк ПР може да се ползва при размяна на линкове, продажба (недай си боже :П) и тем подобни, докато сайтът натрупа реален такъв.

на тях не им пречи фейк пр, защото не оказва влияние на класирането. защо изобщо да се занимават с това...
Така де, те с истинския ПР не могат да се оправят, защо да се занимават с фалшивия.

Back
Горе