Хостинг в Италия

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Някой да е ползвал и да препоръча читав италиански хостинг, който да поддържа add on домейни ?

По възможност с cPanel !

Re: Хостинг в Италия

Някой да е ползвал и да препоръча читав италиански хостинг, който да поддържа add on домейни ?

По възможност с cPanel !

За препоръчването ми е трудно - понеже го поръчах тази неделя след 4 часа убийствен рисърч, но първото ми впечатление е доста добро, като комуникация и съпорт действат професионално.
поръчах си:
"Hosting Semidedicato" на http://netsons.com (дори и линка си заслужават)
60 евро на година, което е сносна цена за неограничени аддон домейни, а за италианска локация си е направо без пари. С идеята че нищо не губя понеже на страницата им след много лутане и двоумене и гугълване открих по една случайност и следният код за отстъпка: HOSTING
получаваш въпросният пакет първата година с отстъпка 50 евро, който е доста сносен дори и за нормалната си цена от 60 евро - неограничени аддон домейни, неограничен трафик, мисля мястото имаше някакво ограничение нямам спомен - понеже на мен ми се стори повече от достатъчно, за поддомейните ще трябва да провериш сам колко са като бройка и ограничения.
Иначе повечето оферти в Италия са убийствено скъпи или безбожно ограничени.

едит: има и цПанел да.
едит: цената е без ДДС. общо ми излезе 12 евро някъде 🙂

Последно редактирано:

взех го за 12 евро с .com домейн както написа, благодаря за всичко !

единствения проблем е че не виждам addon домейни в cpanela

Има, има. Първото което пробвах
едит: дръжки, и при мен е изчезнало като опция 🙁

я тогава подскажи откъде ги пускаш 🙂

я тогава подскажи откъде ги пускаш 🙂
от цпанела, но и при мен е изчезнало като опция.
Сигурен съм че работеше понеже в понеделник си направих труда да създам един аддон домейн, който в последствие изтрих. Май са решили да си играят на дребно и да шмекеруват ... постфактум

Оги, ако цпанелът създава директориите на паркираните или аддон домейните извън public_html, както правят последните версии (тук дъвкахме някъде темата), кодът на Бачийски няма да сработи.

На паркиран домейн, не се създава директория в cPanel, кода работи при паркирани. Само за addon домейните се създава директория.

въпросният cPanel ги поставя в public_html
определено ще го пробвам като му дойде времето 🙂

Мдам, не съм загледал кода на Б., но сега се замислям, като го добавя като паркиран, дали домейнът ще сочи ИП-то на моя хостинг?

Общо взето, просто се паркира домейн името, като преди това има А запис или ползва днсите, там където хостваш и слагаш този код в .htaccess в главния public_html на потребителя си:

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^domain\.com [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.domain\.com
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/domain.com
RewriteRule ^(.*)$ /domain.com/$1 [L]

Чийтъри! 🙂

На мен не ми се получава номера на Ники Бачийски с WP със структура на permalinks /postname/, не се отварят страниците. Само за статични сайтове съм го правил успешно.

На мен не ми се получава номера на Ники Бачийски с WP със структура на permalinks /postname/, не се отварят страниците.
Какво дава като отвориш някоя страница? 404 или нещо друго?

Дава 404, доколкото помня, защото става натрупване на редиректи в htaccess и адреса ставаше site.com/domaindirectory/postname

Може и аз да съм сложил кода в htaccess от грешната страна на WP кода и сам да съм си виновен 🙂

Back
Горе