Хостинг за международен сайт

web3

New member
Започнал съм работа по един сайт, който ще е международен. До сега обаче не съм правил сайт за извън БГ и се чудя какъв хотинг да взема. Колебая се мжеду GoDaddy и SiteCloud. Никъде не видях какъв CPU usage предлагат .... някой има ли опит с тях, ако може и някой съвет 🙂

Re: Хостинг за международен сайт

Не се преебавай с godaddy за домейни са идеални, но за хостинг са много зле. Вторите не съм ги ползвал не мога да дам мнение. В момента съм при http://www.ubiquityhosting.com/ и съм много доволен от хостинг услугите които съм ползвал тези са най-добре за сега.

• Like
Реакции: nbsp

Cpu usage търси в общите условия скрито някъде на дълбоко. Но да знаеш че не можеш да сравняваш cpu usage-а на различни фирми. На едното място може 30 минути да позволяват повече натоварване от 70 на другото.

Тошков и Радев хвалят bluehost. Аз нямам впечатления.

GoDaddy автоматично отпадна от листа с хостингите 🙂
Да добавя че трафик и място няма да ми трябват особено, главно CPU Usage ми трябва /това ме мъчи най-много, никога не стига/.

Спрял съм се на тези хостинг компании:
sitecloud.com - 7.95$ x 12 = 95$, там обаче има намаление -30$ = 65$, cloud hosting .... не съм позлвал до сега такъв ама по това което прочетох би следвало да предлагат голям CPU Usage
bluehost.com - 6.95$ x 12 = 83.4$ - противоречиви мнения, хем го хвалят хем са против него ....
hostgator.com - 5.56$ x 12 = 66.72$ - почти няма лоши мнения за тях
ubiquityhosting.com - 4.95$ x 12 = 59.4$ - и там спорна работа хубави и лоши коментари ...

Мисля да се възползвам от "облачният" хостинг....

Имам 2 хостинга в Хостагатор и за 3 години проблеми не съм имал.

nbsp: що лъжеш хората, че са идеални за домейни?

Защо да ги лъжа? Постоянно имат някакви промоции за домейни и обикновено ги купувам супер евтино при тях. Имат изграден хубав bay/sell маркет ако в някой момент решиш да продаваш или купуваш домейни, подържат паркирани домейни, имат хубава suggestion система. Какво повече искаш? Всичките ми домейни са при тях на един общ акаунт и само си насочвам dns-ите и съм супер доволен.

Back
Горе