Цени за реклама

exP

New member
Здравейте

Мисля да пусна реклама в сайта си но незнам какви цени да искам сайта е с над 1000 посещения вчера бяха 1200 над 10к импресии на ден и всеки ден се увеличават сайта е музикален.Та колко горе долу да искам ориентировачно ?

Поздрави

Re: Цени за реклама

Рекламистите смятат на 1к импресии. За малък сайт 0,5-1 лв на 1к импресии е приемливо, макар че с адсенс едва ли ще постигнеш подобен еЦПМ.

мисля по 0.5 лева на 1000 импресии като минимална поръчка за 10 лева как ви се струва ?

Нормално, въпросът е за какво време ще са тия 10 лева. Ако е за повече от седмица вече е тегаво.

ми сайта за днес досега е направил 15к импресии сайта е music-place [.] net

Според приходите, които имаш в момента можеш да си изчислиш какви цени да обявиш, така че да си на по-голяма печалба от сегашните от easytrader, но все пак не прекалявай.

толкоз по 50ст на 1000импресии, но вече мина времето на импресиите според мен, давай на клик

btw: Сайта е много добре направен като функции и дизайна е страшен

ами гледам всичко на импресии почти затова и аз така реших... но като чиста цена за месец незнам немога дап рецена към 70 лева в зависимост от позициите ? от 70 до 100 да речем как ви се струва ? 🙂

Здрасти,

1. Моите поздравления за дизайна - страшен е, надявам се да не си ползвал темплейти (поне не на 100%).

2. Банерите ми идват малко повечко лично на мен, и затова бих ти препоръчал да махнеш единия от двата големи в дясно, а останалия да го направиш "floating" - т.е. като скролваш да се мести и винаги да е във видимата част на страницата - и ще можеш да го пуснеш на 1,20-1,50 лв/1к импресии - хем ще е по-ефективен и клиента ще е по-доволен, хем ще взимаш малко повече пари от колкото за двата едновременно. А двата малки ги остави на по 0,50 лв.

3. А този долу в ляво го махни направо няма никакъв смисъл от него.

Поздрави.

Последно редактирано:

Както виждам общата сума от банерите ти е 390лв на месец. Нещо не ми харесва как си определил цените, според мен така ще е по-добре:

Banner 1 : 90 лева
Banner 2 : 100 лева
Banner 3 : 60 лева
Banner 4 : 60 лева
Banner 5 : 30 лева
Banner 6 : 50 лева

Пак излиза същата сума, но аз така бих ги сложил.

Back
Горе