Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
добър отговор. при моя опит границите са още по широки 2-200, като в народната мъдрост 🙂 Средно към 15-25 е обичайно за независим разработчик към момента.Като представител на въпросния биологичен вид съм работил на най-различни тарифи - от 2 до 50 лева на час. Всичко зависи от това кой е работодателят и какъв е проектът.
Не съм такъв човек да тръгна да се пазаря за високо заплащане, просто в зависимост от проекта и предложената цена си меря ресурсите, които влагам.
Това ми хареса.Имаше една много добра метафора, че като си поръчаш Крайслер, платиш Крайслер и получиш Крайслер, не се обаждаш на Крайслер да ги питаш, защо твоят Крайслер няма спойлери като на Ферари.
Добрите със стаж вземат много повече от 1500лв на месец. Поправете ме ако бъркам, но толкова вземат Junior програмисти.на full-time добрите със стаж вземато по около 1500 лв чисто. Това ако го разпределиш на ден и му сложиш някакъв коефициент от примерн 2- 2.2 защото говори за работа на час - сигурно ще стане 20лв някъде.
Що се отнася до такива на свободна практика грешиш. Junior програмист не може да си ги изкара сам тези пари (можеби на моменти само). Но във фирмите си прав, че взимат по толкова временно, докато не пораснат или не ги уволнят.Добрите със стаж вземат много повече от 1500лв на месец. Поправете ме ако бъркам, но толкова вземат Junior програмисти.
Зависи от фирмата, но ме съмнява някъде да дават 1500 на нуубовеДобрите със стаж вземат много повече от 1500лв на месец. Поправете ме ако бъркам, но толкова вземат Junior програмисти.