traki Оптимист ReMember 14 Февруари 2010 #1 Честит празник на всички! Повод ще се намери - свети Валентин, Трифон Зарезан, Сирни Заговезни, Китайска Нова Година... От толкова много празници, едва ли ще остане непразнуващ 🙂 Наздраве!
Честит празник на всички! Повод ще се намери - свети Валентин, Трифон Зарезан, Сирни Заговезни, Китайска Нова Година... От толкова много празници, едва ли ще остане непразнуващ 🙂 Наздраве!
Izida New member 14 Февруари 2010 #2 Re: Честит празник на всички! Хубави празници на всички! Нека всеки празнува празника, който му допада! Бъдете добри и простете прегрешенията на ближните си 🙂
Re: Честит празник на всички! Хубави празници на всички! Нека всеки празнува празника, който му допада! Бъдете добри и простете прегрешенията на ближните си 🙂
BullBlogger С рогите напред 14 Февруари 2010 #3 Re: Честит празник на всички! Честит празник на всички и от мен!
thunder_go New member 14 Февруари 2010 #5 Re: Честит празник на всички! Честит празник и от мен. Днес е и ден на българският археолог 😉
frozzen New member 14 Февруари 2010 #6 Re: Честит празник на всички! А кой празник празнувате http://versus.bg/?ff=24 🙂
bgkulinar Меринджей 14 Февруари 2010 #8 Re: Честит празник на всички! Ако някой се чувствая обиден от мен, да прощава 🙂.
ilianskim Senior Member 14 Февруари 2010 #9 Re: Честит празник на всички! Простете и на мен и пийте и заради мен 🙂
S shs New member 15 Февруари 2010 #10 Re: Честит празник на всички! Честит празник на всички и от мен! на патерици ;D