Илиев Well-known member 27 Октомври 2007 #22 забелязвате ли промени из по-големите бг сайтове? гледам, че старт.бг са паднали от 6 на 5, също така и фокус-нюз са паднали от 6 на 5.
забелязвате ли промени из по-големите бг сайтове? гледам, че старт.бг са паднали от 6 на 5, също така и фокус-нюз са паднали от 6 на 5.
bgkulinar Меринджей 28 Октомври 2007 #23 Нещо друго интересно, което ми направи впечатление, е че страница, която получи П
NetCutter New member 29 Октомври 2007 #25 Re: Чудо - имаме PR update Моето блогче от 0 на 2 😛 За жалост нямах време да го вдигна повече, от скоро е на бял свят завалията, а и тепърва ще се работи по него 😀 П.П: Привет на всички!
Re: Чудо - имаме PR update Моето блогче от 0 на 2 😛 За жалост нямах време да го вдигна повече, от скоро е на бял свят завалията, а и тепърва ще се работи по него 😀 П.П: Привет на всички!
killerch0 Member 30 Октомври 2007 #27 Re: Чудо - имаме PR update bgkulinar каза: Привет, Резачо на мрежи! Увеличете... :] xaxaxaxaxaxaxaxa
D dtstyle New member 30 Октомври 2007 #28 Re: Чудо - имаме PR update Супер при мен от 0 на 4 и от 0 на 2 за вътрешните страници Доволен съм!
biks Ex SEO 30 Октомври 2007 #29 Re: Чудо - имаме PR update 2 х 6 . Лично аз предпочитам да увеличавам посещенията а не ранка. Ако бяха с 6000 на ден повече щях да съм по-доволен.
Re: Чудо - имаме PR update 2 х 6 . Лично аз предпочитам да увеличавам посещенията а не ранка. Ако бяха с 6000 на ден повече щях да съм по-доволен.
bgkulinar Меринджей 30 Октомври 2007 #30 Re: Чудо - имаме PR update biks каза: 2 х 6 . Увеличете... Ей, бравос, бе! Направо неистово завиждам 😉.
Re: Чудо - имаме PR update biks каза: 2 х 6 . Увеличете... Ей, бравос, бе! Направо неистово завиждам 😉.
H1pNoTiC New member 2 Ноември 2007 #31 Re: Чудо - имаме PR update Сега като гледам и тук(webmasterbg.org) има добро повишение от 0 - 4, браво. А някой знае ли кога ще свърши update-а та да видя крайният резултат на моя сайт?
Re: Чудо - имаме PR update Сега като гледам и тук(webmasterbg.org) има добро повишение от 0 - 4, браво. А някой знае ли кога ще свърши update-а та да видя крайният резултат на моя сайт?
H1pNoTiC New member 2 Ноември 2007 #33 Re: Чудо - имаме PR update ами на мен ми излизаше 0 допреди една седмица