Ще ме накажат ли, че отварям сайтове през iframe?

neomatrix

New member
Здравейте отново,

Вече ви показвах сайта ми - http://halturki.com

Имам стотина линка на хоум към вътрешни страници, в които има iframe, в който показвам други сайтове. Предполагам, че това е нестандартно. Мислите ли, че ще има вреда?

Сайтът е нов, въпросните страници с iframe не се индексират, не че ми пука 🙂

Re: Ще ме накажат ли, че отварям сайтове през iframe

Iframe си е напълно нормален начим да показваш каквото си искаш но ти май си се престарал.Не е в твоя полза защото на практика нямаш сайт.Google и с микроскоп няма да те намери защото информацията която показваш не е на сайта ти.

Мм да, като се замисля аз нямам сайт от гледна точка на Гугъл. От друга си мисля, че е полезен за потребителите - категоризирам информация, спестявам им търсения (уж). Гугъл нали се грижат на хората да им е удобно, значи трябва да ме уважат.

Добре, мерси за отговора. Просто се опасявах да не помислят, че не искам да линквам към другите сайтове и за това си ги отварям в iframe.

Гугъл нали се грижат на хората да им е удобно, значи трябва да ме уважат.

Истината е, че те се грижат само и единствено да изкарват повече пари, в което няма нищо лошо, разбира се.

Както ти писах в другата тема, ще береш грижи с айфрейма. БТВ, ифраме пак си се зачита като линк.

Добре, мерси @бгкулиран. Вредно или не, ще ползвам ифраме, защото е удобно за юзъра.

Щом ифраме е като линк, значи пуска линк джус и всичко е точно. Не че има някакъв джус в моя сайт.

Последно редактирано:

Back
Горе