Ще напиша 25 качествени статии на туристическа тематика срещу един линк на статия

sdd

New member
Следващата седмица ще се занимавам само с това. Целта ми е 25 статии в 25 БГ блога. Това, което предлагам е кадърно написани статии с над 500 думи всяка, със снимка с уредени права.

Условията са ми блога да е стабилен, с поне пр2. Слагам си един мой линк в статията. Ако има заинтересовани нека ми пратят ЛС. Офертата важи само за следващата седмица. Освен във форума активно ще се свързвам и със собственици на блогове и сайтове в нишата, така че заявете желание за кооперация навреме.

За: Ще напиша 25 качествени статии на туристическа тематика срещу един линк на статия

За: Ще напиша 25 качествени статии на туристическа тематика срещу един линк на статия

Вторият от подписа ми, ако те устройва. Има категория туризъм.

Имаш ЛС.

Re: Ще напиша 25 качествени статии на туристическа тематика срещу един линк на статия

В подписа имам една директориика, ако все още не си пуснал там...

Имаш лично и от мен.

Аз също търся хубави статии за блог 7 ;-)

Back
Горе