Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Ще пада ли цената на .bg домейните?
Не залагай на това.
Прав си, но в момента 70 кинта ми се виждат много + адската разправия при регистрацията...
Едва ли някой може да каже със сигурност, но тъй като съм си карък и като си купя нещо, на следващия ден те са го пуснали на промоция на половин цена, този път реших да си питам... 🙂
Та, някой има ли наблюдения на тренда на цената на .bg домейните и какви са прогнозите?
Домейните са скъпи, но щом се купуват на тази цена, значи едва ли паднат. Досега не съм чувал ragister.bg да правят промоции, а винаги си застават твърдо зад ценовата политика.
това е така, може би, но не е добра рекалама за тях. изобщо има ли начин да не е един монополист на тоя пазар. Питам реторично, нали? Малко история 🙂 - как стана така, че само една фирма продава .бг, говоря изначално, не с препродавачи. Който знае да каже.
Ако ги питаш тях, те продават домейните по 18 евро (без ДДС). Все едно Метро да си рекламират стоките на доставна цена 😀.Досега не съм чувал ragister.bg да правят промоции, а винаги си застават твърдо зад ценовата политика.
Сакън! Още един регулатор! Натискът ще дойде от риселърите, но трябва време.
Е, то във всяка страна регистърът е един, проблемът у нас е, че няма регистратори има само риселъри.
И все пак има някакъв напредък от преди. Сега може да са само 2 регистратора, но все пак ги има. (Регия и ХостБГ си мисля, че са регистратори? Поправете ме, ако греша.)
Те и суперхостинг се водят регистратор, но практически са риселър. Той дори в договора пише Регистратор тип риселър 😀.(Регия и ХостБГ си мисля, че са регистратори? Поправете ме, ако греша.)