безплатен SEO курс - присъствено и онлайн

За: безплатен SEO курс - присъствено и онлайн

Не може да съдиш по един човек или колкото там мислиш че спамят сайта ти, за курс който е 250 човека. Не знам дали си бил на самата първа лекция, ама половината бяха момиченца (нищо лично girls, обичам ви 🙂 ), които не знаеха как да си направят сайт в wordpress. За какъв спам от курса говорим 🙂 🙂
За съжаление ще повторя по-горната си мисъл, защото явно съм останал неразбран: Курса добър или лош (никъде не съм казал какъв е, може да се окаже лош) е безплатен. Всеки който е там ако е достатъчно умен ще извлече от него каквото му трябва или каквито знания по темата му липсват.

п.с. Линк в тема, към самата тема си е спам - IMO. Няма никакъв проблем да слагаш каквито си искаш линкове (живеем в свободна държава и вероятно свободен форум), просто не искам в цитата на моят пост да стои този линк. 😉

За курса се разбрахме. Сега те моля все пак искам да обясниш защо линка е спам? Явно нещо пропускам...

motiozo, предупреждение за офтопик.

mlazarov, може ли да ми пуснеш на лични спам, генериран от участниците в курса? Включвам се като лектор в курса и мисля да го изкоментираме с присътстващите.

Добре, че не бях пуснал състезанието, щехте да видите спам тогава 🙂.

Re: безплатен SEO курс - присъствено и онлайн

И аз нящо не разбрах за кой точно спам става на въпрос ама и аз си спамя 🙂
И на мене ми се участва в някакво състезание за нещо ама и аз незнам за какво още 🙂

Разтърси се във форума за ипотпал и за avtorentacar и ще разбереш за какво говоря 😉.

Re: безплатен SEO курс - присъствено и онлайн

Да разглеждал съм ги до колкото мога то наскоро гледах оптимизираха и за аквичоп 🙂 Да интересно ми е ама за съжаление нямам толкова свободно време. Иначе съм добър зрител и наблюдавам :П Спектатор маи му се викаше 🙂

Re: За: безплатен SEO курс - присъствено и онлайн

Re: За: безплатен SEO курс - присъствено и онлайн

И на какво ги учите хората на този курс? Как се прави спам? Що не вземете да им обясните, че в крайна сметка SEO-то е нужно за да могат ХОРАТА да намират съдържанието, а не само търсачките?

Да обобщим всичко, на което учим хората с безплатния SEO курс като "спам" е доста пресилено. Може да погледаш SEO видеоуроците, ще се ориентираш за материята, която засягаме. Не мисля, че наблягаме на спама, но всеки има право на мнения. Успехи!

Наков

Нямам никаква представа на какво ги учите, а само какво стига до директориите за статии и линк директориите. Дали ги учите на курса на спам или е криворазбран начин за SEO оптимизиране - слабо ме интересува.

Писах в темата за да обърна внимание на факта и да се обясни на хората, че с този подход единствено попадат в спам филтрите. Днес в моя спам филтър, а утре в този на търсачките.

Ще има ли онлайн материалите от вчера?

Back
Горе