Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Погледни на сайта на организаторите...Нещо никакви имейли с уроците и видеотата не получавам ... или т.нар. домашни ... регистрирал съм се иначе.
E те търсачките нали се ползват от хора 🙂
Нали Гугъл се стреми за по-добри резултати, за какво иначе си променя алгоритмите.Разликата е там, че хората не са търсачки. Нещата които се мажат от този курс са насочени само към това, че всичко се прави за търсачките, но никой не си прави сметка, че това после и хора трябва да го гледат.
katsarov, става дума че писането на съдържание за търсачки не значи, че става за пред хора. А на този курс трябва това да е ясно.
Какво значение има, че си на първа позиция, но влизайки в сайта ти човек не може да намери нищо - просто едно бунище от ключови думи и сглобено съдържание?
Това, че от търсачките се опитват да се справят с това, не значи, че на един SEO курс трябва да се учат хората как да пишат безумно съдържание.
Подкрепям мнението ти 🙂 Потребителското преживяване има по-голям приоритет от ботовете.A замислял ли си се, че има и хора които примерно пишат добре и се стараят да дават уникално съдържание. Но не могат да се класират напред в гуугле, защото има такива СЕО прота дето се класират преди тях. Не защото имат съдържание, а защото просто знаят как.
Различни хора посещават курса. На някои може и да им помогне. Не слагай всички под един знаменател, че са спамери!
Поздрави за курса и за хората зад него !!!
mitiozo, слагам под този знаменател участници от курса, които ми спамят сайтове със съдържание генерирано за уроците от същия този курс. Съдържание, което е некачествено и е с цел единствено позициониране.
Явно ме разбирате погрешно за това ще уточня:
1. Против съм генерирането на безсмислено съдържание подходящо единствено за търсачките и безполезно за хората.
2. До мен достига достатъчно голямо количество спам генерирано от нема нужда от линкове към същата тема спамер, което е против точка 1.