SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

изчезнал по време на акция

hellstorm

New member
здравейте , да попитам мимоходом . сайт на около 20 дена , първоначално имаше индексирани около 40 страници ,след което започна лека полека да чезне .В момента въобще го няма.Друг има ли подобен проблем.
п.с. четох че имало промени в алгоритъма , дали е възможно това да е проблема ?
 
Re: изчезнал по време на акция

споко :) ще се върне пак
Аз така имах проблем с един сайт на 2 месеца...изрита го от индекса за близо седмица, след което го върна дори малко по-нагоре в класацията :)
 
Re: изчезнал по време на акция

скоро пуснах един, индексира някой страници на 3-тия ден, преди 2-3 дни гледах че го няма в индекса и днес пак се е върнал, но само с 8 страници от 20к ;D
 
Re: изчезнал по време на акция

и аз съм така, даже пуснах отделна тема преди да видя тази (не схванах от заглавиетео за какво иде реч). Пуснах сайт набързо ми се индексираха 40 страници (WordPRess) после със All In One SEO забраних категориите да се индексират и постепенно ми ги махна от индекса и останаха 30 поста. И хоп днес няма никой.
 
Re: изчезнал по време на акция

Опасявам се че домейна е баннат. Един от рисковете, когато ползваш дублирано съдържание.
 
Re: изчезнал по време на акция

Проверяваш с командите:
site:
info:
link:
related:
ако всички връщат празен резултат, значи е баннат (или просто е нов домейн). В случая след като до вчера е бил в индекса, значи е баннат.
 
Re: изчезнал по време на акция

При теб проблема, по скоро е, че нямаш линкове.
 
Re: изчезнал по време на акция

ами домейна е регистриран на 28 февруари .
има ли някъде списък с баннатите домейни да проверя с точност ?

списъци няма има симптоми, които хората с опит явно могат да видят и да диагностицират :). Аз наистина имах доста duplicat и явно това е причината. Сега зачистих и тъкмо след 6 месеца ще имам само unique и много backlinks
 
Re: изчезнал по време на акция

Ако си решил да се бориш за този сайт, можеш да го стартираш отново, този път с оригинално съдържание. Мисля, че ще е по-лесно, отколкото да се опитваш, да върнеш настоящия домейн в индекса. Това е само лично мнение...
 

Горе