Federal New member 20 Февруари 2012 #1 Освен info, contact, contactme, sales, admin, кое друго се среща и е подходящо за име на такъв имейл?
Освен info, contact, contactme, sales, admin, кое друго се среща и е подходящо за име на такъв имейл?
s1yf0x banned Екип 20 Февруари 2012 #3 За: имена на администраторски имейл За: имена на администраторски имейл използват се също и root@ и abuse@..... зависи от писмата, които ще се обслужват.
За: имена на администраторски имейл За: имена на администраторски имейл използват се също и root@ и abuse@..... зависи от писмата, които ще се обслужват.
Alf New member 20 Февруари 2012 #5 За: имена на администраторски имейл За: имена на администраторски имейл Скоро гледах една английска фирма ползва емайл 'email' или май беше само 'mail' и не знам защо, но ми хареса, някак си ми звучи като най-естествения и непринуден вариант - mail@company.com или email@company.com
За: имена на администраторски имейл За: имена на администраторски имейл Скоро гледах една английска фирма ползва емайл 'email' или май беше само 'mail' и не знам защо, но ми хареса, някак си ми звучи като най-естествения и непринуден вариант - mail@company.com или email@company.com
Drago Админ 20 Февруари 2012 #6 Re: имена на администраторски имейл http://www.ietf.org/rfc/rfc2142.txt
vassy New member 20 Февруари 2012 #7 За: Re: имена на администраторски имейл За: Re: имена на администраторски имейл @Drago, Много точно обяснение. Старая се поне основните да ги има на всеки домейн, който администрирам.
За: Re: имена на администраторски имейл За: Re: имена на администраторски имейл @Drago, Много точно обяснение. Старая се поне основните да ги има на всеки домейн, който администрирам.
BoByKirov New member 20 Февруари 2012 #8 За: имена на администраторски имейл За: имена на администраторски имейл мдам , драго го е казал най-точно rfc , това е стандарта.
За: имена на администраторски имейл За: имена на администраторски имейл мдам , драго го е казал най-точно rfc , това е стандарта.
ivo.apostolov Неразбиращ 21 Февруари 2012 #9 За: имена на администраторски имейл За: имена на администраторски имейл BoByKirov каза: мдам , драго го е казал най-точно rfc , това е стандарта. Увеличете... RFC не беше ли Request For Comment?
За: имена на администраторски имейл За: имена на администраторски имейл BoByKirov каза: мдам , драго го е казал най-точно rfc , това е стандарта. Увеличете... RFC не беше ли Request For Comment?