N netsurfer Ипотпал ФЕН :) 16 Ноември 2008 #1 Сложих сайта ми за пожелания на моя сървър, който пък е при братовчед ми в люлин, та кажете как ви се зарежда, как се отваря и такива неща. Мерси предварително
Сложих сайта ми за пожелания на моя сървър, който пък е при братовчед ми в люлин, та кажете как ви се зарежда, как се отваря и такива неща. Мерси предварително
alabam4eto New member 16 Ноември 2008 #3 Re: как ви се отваря този сайт? И при мене всичко е нормално
gogobg New member 16 Ноември 2008 #4 Re: как ви се отваря този сайт? И извън София се отваря нормално.
N netsurfer Ипотпал ФЕН :) 16 Ноември 2008 #5 Re: как ви се отваря този сайт? Ок, мерси, сега остава люлин нет да не ме предадат 🙂
biks Ex SEO 16 Ноември 2008 #7 Re: как ви се отваря този сайт? ок е. Даже директно се разпределят пожеланията по микрорайоните 😉
Т три уши New member 17 Ноември 2008 #9 Re: как ви се отваря този сайт? Доста бързо се затваря 😀 :friends:
hellstorm New member 17 Ноември 2008 #10 Re: как ви се отваря този сайт? За да не те предаде никой пусни си 2 нет-а с лоад балансинг , задължително UPS и протектори за мрежа . Тогава всичко ще ти е наред 😉
Re: как ви се отваря този сайт? За да не те предаде никой пусни си 2 нет-а с лоад балансинг , задължително UPS и протектори за мрежа . Тогава всичко ще ти е наред 😉