bgkulinar
Меринджей
Re: Директория за статии - Царевица.ком
Я, ми покажи домейн, който се зарежда без трейлинг слеш накрая или индексиран от Гугъл домейн без / накрая. Май пак си говориш наизуст. Вервай ми Гугъл знае, че sait.com и sait.com/ са ЕДНО и СЪЩО нещо. 99% от линковете се слагат без трейлинг слеш накрая.Да не говорим че sait.com и sait.com/ са СЪЩО РАЗЛИЧНИ СТРАНИЦИ!
Няма правилно и неправилно настроен сървър, но ти едва ли ще го разбереш.Ние говорим нещо СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО и не се прави, че не разбираш, какво.
Говорим, когато имаш САМО една страница с голяма буква, че ако правилно ти е настроен сървъра, когато се търси с малка ще ти върне 404, ако не е правилно настроен, ще зареди страницата с контента от голямата буква, което вече си е дубъл.
E, значи и твоят е настроен неправилно, и тук също 😀 Прочети малко за параметри и тогава ми давай примери като тези.
К'ви редиректи, к'ви пет лева? Класира ли се с Главни букви в УРЛ? Какво повече искаш?А Укипедията с редиректите я пробутвай на някой друг, дето нищо не вдява.
Не забравяй и ти да си ги оправишОправи си сайта, майсторе, и тогава давай акъли на другите!