SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

мен па ма радва новият софтуер

може :)

преди ми беше много лесно да следя новите постове, бяха най-долу на главната страница, сега са в отделно меню. преди се виждаше кой кога е отговорил и можеше директно да кликна на неговия пост, сега има линк към цялата тема.

някак си навигацията и менютата бяха по-интуитивни и в типичен женски стил сега не мога да кажа какво точно не ме кефи, обаче не ме кефи. факт е, че от няколко дни не пиша във форума, защото не ми харесва (обаче явно свиквам, защото в момента пиша).
 
...преди се виждаше кой кога е отговорил и можеше директно да кликна на неговия пост, сега има линк към цялата тема.
Има и директен линк към последното мнение, както и пише кой го е пуснал. Натискаш бутончето
lastpost.gif
и те праща на последното мнение.
 
абе щом е сменен форума, ще свикваме, знам че е къртовски труд и винаги остава нещо за дооправяне...
 
Re: мен па ма радва новият софтуер

И на мен не ми харесваше IPB 2 когато излезе, а сега мисля друго, с всичко се свиква.
 
Re: мен па ма радва новият софтуер

Знаете ли какво открих? От както форумът е с нов софтуер гугъл алърт почти всеки ден ми казва, че имам линкове тук.

Т.е. новият форум се харесва повече на гугъл, с две думи ако си пускате форум този софтуер се индексира по-добре (не знам защо, но виждам, че е така).
 
Re: мен па ма радва новият софтуер

Руми...този форум е един най-добре оптимизираните за търсачките :) Все пак лиценза няма за нищо да му е към стотина долара :D
От стотина страници индексирани при SMF ... за една седмица от този се индексираха към 1500 страници и още тепърва ще му откривате екстрите пред другият ;)
 

Горе