превод на презентация на Ранд Фишкин

nikkola

Member
Ранд Фишкин има една презентация, по-точно слайдове към презентацията http://www.slideshare.net/randfish/introduction-to-seo-5003433
Бях решил да я превеждам, да види баща ми с какво се занимавам. Само че от даден момент нататък заопчна да ми прилича на много голяма реклама на тулувете, които предлагат. тука е линка към първите 20 фолиа.
Има ли изобщо интерес да я преведа докрай или така или иначе всички поназнайват английски. Има ли някакво такова цялостно четива на български за децата попринцип?

Re: превод на презентация на Ранд Фишкин

Само че от даден момент нататък заопчна да ми прилича на много голяма реклама на тулувете, които предлагат. тука е линка към първите 20 фолиа.
Едва ли ще е нещо по-различно от лекцията му в България. Но за децата може и да е полезно 🙂.

Re: превод на презентация на Ранд Фишкин

Еми то рано или късно нещата почват да се овтарят. Аз си мислех че направо една презентация, без рекламите на seomoz да спретна, нещо като малка е-книжка. Няма да я пиша сам, ами ще събера от няколко подобни такива. Сега нямам много време и може би октомври ще е приятно. Ако някой от форум изяви желания да я прегледа или редактира по-точно, ще съм много благодарен.

Поздрави
Никола

Back
Горе