Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
@Federal, сподели каква марка и модел е телефонът. На повечето умни телефони единственото, което трябва да въведеш за Gmail е username и парола. От там нататък телефонът се оправя сам с настройките. Поне аз досега не съм имал никакъв проблем.
Имам някакво усещане, че телефонът ти е Нокиа 🙂
Телефона е Nokia C5 с вкл. 3G. Когато е на POP3 чете пощата без проблем, но както казах я изтрива от телефонния списък, също и от Оутлуук не пристига писмото (губи се синхронизацията някъде си).
С IMAP всички е ок само, че влиза едно писмо, прочита го телефона (прави си синхронизация) и следващите писма не ги дърпа. Дава някаква грешка, която изписва телефона "Не е възможна синхронизация, ако продължава проблема, свържете се с администратора" и дрън...дрън. За да го прочета следващите писма, трябва ръчно да ги "дърпам".
В темата става въпрос за gmail ... а вече и някой български поддържат пуш ...push-mail ще си настрои ако пощенския му сървър поддръжа такава опция. Ако ползва Gmail може да го настрои и така ще е по-добре, но от цитираното съобщение за грешка нищо не се разбира. Единствения шанс за повече информация са логовете на сървъра. Android му е майката 🙂
Не си прав, има Android телефони за по 300 лв, които работят далеч по-стабилно и надеждно. Това че един производител е интегрирал несполучливо един недомислен продукт не трябва да те кара да заклеймяваш целия ценови клас. А е възможно и да има дефект в телефона, защото с по-стар модел (Sony ericsson p990i) не съм имал такъв проблем, въпреки че е било преди 5 години.Но както и да е, за мен темата мобилна поща през телефон за 300 лв, приключи.