SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

създаване на социалки

Re: създаване на социалки

Прав си. Голямо недоглеждане от моя страна.
Сега се опитвам да видя дали мога през бекофиса да го направя, че не се ориентирам никак добре в друпал
 
Re: създаване на социалки

alex.atanasov една малка критика сменете думата "влезнете" изнервя ме максимално.
Знам за правописа ми че е ужасен, защото мразя да чета какво пиша а и пиша без да гледам какво пиша :) но "влезна" и "излезна" са най-често използваните думи в преводите на сайтовете.
 
Re: създаване на социалки

Не виждам да пише Дизайн от: или Изработено от: това си е рекламен линк. Ти като имаш рекламен линк да кажем "Сео услуги" примерно значи ли че ти правиш сео услуги. Това хотару даже не съм го пускал и аз а си го купих за някой друг $ :)

Ах, оки. Сега разбирам. Натуралното място за подобен линк е точно там и за средния потребител ще означава, че дизайна е правен от въпросната компания.

Успех със социалката.
 
Последно редактирано:
Re: създаване на социалки

И от мен една нова. Любими.com Спамете на воля :) Ако тръгне да се развива ще й купя разни модули, а довечера ще я допреведа. Приемам всякакви предложения за категории.
 
Re: създаване на социалки

bgkulinar: Да става на въпрос да е "Влезте" "Излезте" "Вход" "Изход". Примерен текст "За да създадете новина трябва да сте влезнали в системата." Става дума точно за "влезнали" където може да се смени с "влезли" или регистрирали в системата. Имам двама "сис админи" или както се водят там и пичовете си разбират от нещата, но когато ги накарам да преведат някакъв контролен панел или текст и като започнат да излизат съобщения с влезнали и излезнали направо ме побъркват. Както и да е май се отплеснах в лирично отклонение :)
 
Re: създаване на социалки

От днес разреших публикуването на статии в потребителския блог на Vkusnotiiki.net/blogs за да публикувате статия трябва да се регистрирате и да влезете в "моят vkusnotiiki" горе дясно линка и пак в дясната колона най-отгоре има изброени няколко линка от който един е "Моят блог" цъкате и там вече ще се ориентирате.

Статиите се преглеждат от мен до 1-2 часа след публикуването им в делнични дни в останалите може да е по-дълго времето. Тематиките които разрешавам са: кулинарни, здраве, за дома, изкуство и забавления, пазаруване. Не позволявам повече от 2 линка в статия. Минимум 300 думи и статията да НЕ Е публикувана в друг сайт!

За сега е това. Ако имате въпроси питайте.
 

Горе