K kuzmanin New member 17 Септември 2008 #2 Re: търся система подобна на ........ start(dot)bg 😉 е подобна. За какво ти трябва?
freak Freak Media Group Ltd. 17 Септември 2008 #3 Re: търся система подобна на ........ трябва ми системата цмс подобно ако има 🙂 ми искам да стартирам подобен сайт
Re: търся система подобна на ........ трябва ми системата цмс подобно ако има 🙂 ми искам да стартирам подобен сайт
ник Спасителен чук 18 Септември 2008 #4 Re: търся система подобна на ........ Аз познавам програмиста на startirai(dot)com, ако искаш да те свържа, ама ако искаш нещо безплатно - забрави 🙂
Re: търся система подобна на ........ Аз познавам програмиста на startirai(dot)com, ако искаш да те свържа, ама ако искаш нещо безплатно - забрави 🙂
freak Freak Media Group Ltd. 18 Септември 2008 #5 Re: търся система подобна на ........ не търся безплатно ако ми потрябва ще ти пиша 🙂 мерси за предложението
Re: търся система подобна на ........ не търся безплатно ако ми потрябва ще ти пиша 🙂 мерси за предложението
bgkulinar Меринджей 18 Септември 2008 #6 Re: търся система подобна на ........ Мога да те насоча, но този тип ЦМС е холандксо изобретение и следователно готовите системи са на холандски.
Re: търся система подобна на ........ Мога да те насоча, но този тип ЦМС е холандксо изобретение и следователно готовите системи са на холандски.
O ovanes New member 18 Септември 2008 #7 Re: търся система подобна на ........ Да но холандския старт е е трагичен. Номер 1 е унгарския, който държи 50% от пазара на търсенето и единствения конкурент е гугъл 😉
Re: търся система подобна на ........ Да но холандския старт е е трагичен. Номер 1 е унгарския, който държи 50% от пазара на търсенето и единствения конкурент е гугъл 😉
freak Freak Media Group Ltd. 18 Септември 2008 #8 Re: търся система подобна на ........ абре прати на лично линк ако може 🙂 пък ще научим холандски 🙂 искам да го разгледам да видя как стоят цени работи да преценя какво ще ми коства и ако се напише като време и подобни
Re: търся система подобна на ........ абре прати на лично линк ако може 🙂 пък ще научим холандски 🙂 искам да го разгледам да видя как стоят цени работи да преценя какво ще ми коства и ако се напише като време и подобни