101 начина да вбесите SEO-то :)

ivo.apostolov

Неразбиращ
28. Всичко, което правите по SEO-то на сайта го направете така, че да е скрито за конкуренцията!

29. От приятели разбрах, че ако си активираш Google AdWords за няколко дни ти открадва всички налични пари в картата, затова нека не го активираме за нашия сайт!

Останалите в блога на Иво Илиев.

Re: 101 начина да вбесите SEO-то 🙂

4. Добре, не може ли да излъжем нещо Google да може по-бързо да сме напред в класацията? Имаме изложение след седмица!
22. Изкарал съм ти три страници с думи и фрази. Надявам се да стигнат за начало. Казах на моите служители да вадят още каквото се сетят или намерят и да го записват. Взимай ги и ги пълнете в сайта, че да го качваме в Google. Аз до 2-3 дни ще ти пратя още!

хахахахах 🙂)))))))))))))))

35. Кое е най-суровото наказание на Google? Питам, за да преценя как ще навреди на сайта ни.

Лелеее, като се замисля това съм го питал и аз нашия разработчик някога когато ни питаха какъв начин на оптимизиране да изберем 🙁

Добре че го има тоя форум тук та сега попрочетох малко и се образовах.

Последно редактирано:

31. Значи ако започнем работа тя задължително е дългосрочна, т.е. един вид се оженвам за вас?
хахаха 😀

31. Значи ако започнем работа тя задължително е дългосрочна, т.е. един вид се оженвам за вас?
хахаха 😀
Абе най-малкото това си е годеж 😀 Много подобни лафчета се навъртат. А иначе 15 и 25 за мен са повод за сериозна дискусия.

изчетох над 30 въпроса и не се вбесих 🙄

продължавам да чета нататък но общото впечатление е че въпросите са нормални - клиентът който ги задава се опитва да комуникира с оптимизатора - в 90% от въпросите присъства бизнес-етикет

къв ще е този пишман-сео-хейтър който може да се ядоса от такива въпроси - не знам

мен лично в бизнес-контактите ме ядосва най-много липсата на делови етикет - имал съм случаи клиент (голям хранителен бос) да седи зад бюрото и да се уригва пред мене (подозирам че и пропан-бутан пускаше отзад) - други случаи когато клиентът връзва тенекия и после вместо да се извини ми казва Абе аз съм зает човек нямам време за глупости - работете там без мене и тн (след това ходи и ме плюе из града че не съм искал да му вземам парите)

ако всичките ни български клиенти бяха такива любознателни и рационални като тези от списъка с въпросите - нямаше изобщо да работим с чужденци

Последно редактирано:

11. Тези цени на клик са тотален грабеж. Дайте да предложим някакви по-ниски на Google AdWords, все пак тук е България, не сме американците!

тва си е така - цените тук са в същите диапазони каквито са и там, само дето маржовете тук са 10 пъти по-малки.

ако не беше така, бг гоогле щеше да е също толкова претъпкан колкото е и ус гоогле

Back
Горе