4 години WebmasterBG

Re: 4 години WebmasterBG

Е чакай малко. Рожденник не съм аз. 😱

Освен да хванете форума на почерпи... 😀

Ами ако рожденикът не може (примерно е на 4 години) може да черпят и родители или настойници (админи) според мен 😉 Както и да е

Черпиш ти, опитваш се да си пробуташ софтуера. 😉

Айде да не спорим тук за това, а ако искаш да спорим ми покажи поне едно от нещата със същите функции да го има по-евтино някъде.

Ето последния пример за сваляне на сео инструмент безплатно. Мога само да спомена че разработката му отне около седмица, тоест аз съм се набутал 1000 лева за заплата за да мога да го дам да се тегли безплатно.

Последно редактирано:

Ами ако рожденикът не може (примерно е на 4 години) може да черпят и родители или настойници (админи) според мен 😉 Както и да е

Абе усещам аз, че въртите все така, че админа да черпи. 😱

Ами така е 🙂
Рожден ден имах
Имен ден имах
Днес книжката си взех
... и още никой тука не е почерпил 🙁

Ще ти излезе име че си стиснат и после какво ще правиш не знам 😀

админе, така е. За децата черпят родителите /в случая админите/ 😀
Честит рожден ден, само напред и нагоре

ЧРД !!

Ако организирате парти по случая - от мен тортата+свещичките!
Админа ще ги духа!

А какво ще кажете админа да раздаде по един 30 дневен бан, на 4 от подстрекателите в темата? ;D ;D ;D ;D

Тарикати...

То някои от нас предложиха даже и ние да черпим, ама ти явно днес си яхнал метлата.

Какво лошо има в черпенето? И не мислиш ли че подстрекаваме само за едно нещо: сбирка.... черпене...

Аз лично говорех сериозно аз да почерпя 🙁 И сам ще си бия шута, поне мен успя да ме обидиш с това поледното, за другите не знам.

На форума вече пожелах успехи, а на теб ти пожелавам да си оправиш настроението и да четеш между редовете и да не приемаш всичко дословно.

И сам ще си бия шута, поне мен успя да ме обидиш с това поледното, за другите не знам.

Пък и докачливи бе. Не могат да четат м-у редовете и без чувство за хумор. 😀

Айде, че и без тва си длъжник няколко бири, вземи с тях и шише уиски. 😉 Само трябва да изчакаме малко да се разсее мъглата от новогодишните празници, че ще ме изгонят от вкъщи. 🙁

@ivo.apostolov
Иво! А ти къде се скатаваш бе пиле? Книжка си взел? Хмм...

@ivo.apostolov
Иво! А ти къде се скатаваш бе пиле? Книжка си взел? Хмм...

Въобще не се скатавам. Чакам някой да почерпи, ама като гледам май ще се ходи до офиса на Еди. Други желаещи няма...

Back
Горе