SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

AdWords Ваучери (Въпрос)

три уши

New member
В DP има някакъв пич, който продава 250 50-доларови ваучера за по $4.5... та, някой дали има някаква представа от къде ги е взел :confused: И друго, което искам да разбера, не съм използвал AdWords и сега искам да опитам, та този човек продава 3 ваучера за по 9 долара, та позволено ли е да си направя 3 account-a, в които да рекламирам един и същи сайт. Гледам, че има хора, които купуват по 10-20 ваучера и се чудя дали тези хора правят по 10-20 account-а, за да ги използват и какво мисли по този въпрос G. :confused:
 
Последно редактирано:
Re: AdWords Ваучери (Въпрос)

Не съм чак толкова запознат с правилата на AdWords, но ми се струва, че не е проблем. Лично аз ти препоръчвам да прочетеш онова дългото дето се съгласяваш винаги с него без да си го чел, там трябва да е написано (за такива като нас ги пишат тия дългите правила за ползване).
 
Re: AdWords Ваучери (Въпрос)

...но в същото време не можах да намеря информация в ДП за баннати или заключени сметки, което е странно. Във всеки случай ще пробвам, пък ако се случи нещо апокалиптично, ще пиша.
 

Горе