SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

AdWords ваучер?

Re: AdWords ваучер?

Откъде го имаш този ваучер?! Щото повечето са за нови клиенти на адуордс и още при регистрацията се въвежда и си има поле за кода, а ако е за лоялни клиенти от настройките ако разгледаш има поленце
 
Re: AdWords ваучер?

ваучера се въвежда при регистрирането на картата за плащане
има линк , в долната част на екрана след като въведеш данните за картата, "промоционален код"/мисля че текста беше такъв/
 
Re: AdWords ваучер?

BornToDrink, така ли става ;) Смятай, заалчняха. При мене преди около месец бях се объркал, но не ми изгоря ваучера. Благодаря ти за предупреждението да знаем занапред, че си е кофти да изгориш 1 ваучер ;)
 
Re: AdWords ваучер?

Ами не съм сигурен дали е за всички, но след като изгорих един за 100лв от Суперхостинг, прочетох какво пишеше и леко се изнервих.
Въвеждането на
промоционален код в профил, активиран преди повече от 14 дни, автоматично
ще анулира ваучера, след което този ваучер никoга повече не може да бъде
ползван, не само за съответния профил, а като цяло в системата на Google AdWords.

За мен тва е супер тъпо, щото човек лесно може да се обърка и нищо нямаше да им стане ако вадеха неква валидация...
 
Re: AdWords ваучер?

Това са го направили заради злоупотребите с тези ваучери. Преди около месец, два си имаше валидация и ми исписваше, че трябва акаунта да е не по стар от 14 дни и след това при нова регистрация си беше валиден. Явно е някакво тъпо нововъведение с цел избягване на злоупотреби ;)
 
Re: AdWords ваучер?

Не знам, но аз отстанах с обеждението, че тия ваучери им се свидят и правят всичко възможно да скрият дори полетата в които се попълва ваучера ;)
 
Re: AdWords ваучер?

Напоследък попадам на ваучери за нови adwords акаунти, които са ориентирани по държави. В условията им пише че акаунта трябва да е с адрес в определена държава.

Имам 2 ваучера от хостгатор за по 50$ валидни за акаунти с адрес в САЩ и 2 ваучера от по 1500 рубли валидни за руски акаунти с руски адрес.

Пробвали ли сте да активирате такива от нов акаунт с адрес в България!? Дали мога да ги ползвам или да отивам към рубриката Пазар :)
 
Re: AdWords ваучер?

Ако е вярно че хостгатор и блухост са една и съща фирма, то отговорът е НЕ. В блухост при опит за генериране на кода се появява съобщение, че кодът е валиден само за УС граждани и резиденти.
 
Re: AdWords ваучер?

Аз наскоро активирах ваучерът ми от 100 евро, който Гугъл по свое желание ми изпратиха. Но текстът на поканата беше на немски. Даже пишеше, да се използва в adwords.google.DE. Е, аз си го активирах от BG и нямах никакви проблеми.
 

Горе