ADX.BG е с нова корпоративна визия

ivo.apostolov

Неразбиращ
Днес 29 септември 2010, АДЕКС.БГ ООД има удоволствието да представи новата си корпоративна визия, включваща ново лого, както и цялостен редизайн на уеб сайта.

ADX.BG управлява рекламата в три сайта: www.webmasterbg.org, www.predpriemach.com и www.joomla-bg.com.

Логото на ADX.BG бе представено път на сайта на WordCamp Bulgaria 2010, на който компанията е и официален медиен партньор.
Можете да видите новата визия в сайта на рекламна мрежа ADX.BG

Re: ADX.BG е с нова корпоративна визия

Всичко е хубаво, но това оранжевото...как го харесахте не знам. Ако социалните икони са на нивото на логото в дясно в синята лента, ще е по-добре. 🙂

И аз имам забележка. 🙂
Хиксчетата пред листването ми седят странно.
Иначе е хубав дизайна. 🙂

Вярно и при мен е така. Липсва им май vertical-align: middle; ;D

alex.atanasov, аз имам предвид не позицията, а визията. 😀
Някак не ми седят като листинг, а като задраскано...

Ясно.
checkbox_yes.png
Ей тази е добър вариант,но задължително с vertical-align: middle;, защото в момента седи малко по-горе от текста. 🙂

Ясно.
checkbox_yes.png
Ей тази е добър вариант,но задължително с vertical-align: middle;, защото в момента седи малко по-горе от текста. 🙂

Хикса е зададен като фон, а не като list-style и ефекта след vertical-align-a ще е никакъв 🙂 Трябва да се се центрира позицията на фона по вертикала и ляво подравняване по хоризонтал и ще е ок (т.е. "center left" преди "transparent", където са цифрите "0 0.3em")

Последно редактирано:

искаш да кажеш "... и днес..." щото вече е утре 🙂

Аз да кажа като "прост посетител на сайта". Като влезна в рекламна мрежа, предлагаща реклами в сайтове (изброени) аз бих се поинтересувал най-вече от меркетингов анализ на самите сайтове например:
сайт 1 - посещения XXXX, уникални YYYY, аудитория ориентирана към: ZZZZ
сайт 2 - посещения XXXX, уникални YYYY, аудитория ориентирана към: ZZZZ
сайт 3 - посещения XXXX, уникални YYYY, аудитория ориентирана към: ZZZZ

да кажем, че аудиторията е 100% ясна, но бройката според мене е хубаво да я има.

щото продавате нещо, има цена, ама не казвате какво е 🙂

пак ви казвам - аз се поставих на мястото на обикновения потребител.

Това с хикса е добре замислено 🙂 Всеки който иска да му удари един хикс на бързо е объркан къде да кликне 😛

Иначе сериозното идеята на ник горе никак не е лоша може да се добави повече инфо тук
http://www.adx.bg/it-websites/

Само да уточня, че центрирането на хиксовете не се прави с vertical-align: middle, а с background-position.
Личи си кой работи с таблици 😛

Иначе и на мен не ми допадат хиксовете, а за линковете към Фейсбук и РСС-а или вдясно на менюто или долу във футъра.

Ок си е сайта, подробности като цветове на изкарват парите 🙂

Успех ви желая!

Back
Горе