Bing индексира ли ви страниците?

dextersh

New member
При вас каква част доло горе от страниците ви са индексирани от Bing? Защото от тоя сайт Хардуер Мания в подписа ми, който в google при написване на site:hardwaremania.org показва над 1000 страници, в Bing са само 31 😱. Даже се регнах в bing и събмитнах сайтмап преди доста време вече. Ефекта беше такъв че първо спаднаха индексираните страници, после пак станаха колкото си бяха.

При вас как е?

Re: Bing индексира ли ви страниците?

Нормално, при мен разликата е 4400 към 55. 😀

Доста зле е положението значи. Уж се опитват да изместят Google, а даже не си правят труда да индексират страниците на сайтовете. И то не говорим за някакви копирани, а за стотици напълно уникални страници.

При мен в Гугъл 196 страници в Яху 64, а в Бинг само 5...и аз сложих сайтмап но ефект никакъв...Изглежда Майкрософт са направили Бинг просто да имат своя търсачка , но изцяло са се орентирали към Яху...

Абе, кой ви е излъгал, че Бинг е търсачка? Вие на Бил Гейтс ли вярвате?

хахаха

Някой знае ли нещо за DMOZ...от два месеца съм се регистрирал там и все още не съм одобрен, видях че и Яху имат подобна библиотека но май е платена....

Всичко е ОК след ръчно добавяне.

Все още алгоритъма им е недодялан.

Все още алгоритъма им е недодялан.

Вся още?! Той беше недодялан още когато я пуснаха тази "търсачка", вече станаха доста години. Не знам на какво се надявате изобщо.

Някой знае ли нещо за DMOZ...от два месеца съм се регистрирал там и все още не съм одобрен....
Моя сайт го вписаха на 11-ия месец.

11 месеца ??? ужас...но няма начин ще се чака...мисля че е важно да си регистриран в DMOZ за SEO оптимизацията.

• Like
Реакции: nbsp

WoW човек да не повярва вече имам индексирани 42 страници вместо 35 и една от тях е самият Sitemap. Ще видим дали ще продължава да индексира. С тази скорост може след 50 години да индексира половината страници 😀

Чувал съм, че за бинг помага ако сложиш някъде с дребен шриф microsoft като дума или word или windows.

За: Bing индексира ли ви страниците?

При мен Bing не индексира така, както Гоогле-то за жалост

Лошо, Илияне, лошо започваш....вадиш теми от архива просто заради трупане на мнения. Има други начини да бъдеш полезен и форума да ти е полезен - помисли !

Много рядко някои би използвал Bing при търсене, губене на ресурс време е само мисълта за тази търсачка.

Back
Горе