blgdesign.com - поредните SEO измамници

Kalin4y

ORM / SEO
Преди малко ми се обадиха от въпросната фирма да ми предлагат оптимизация за Google - само за 150лв. еднократна такса.

Предложението им включваше изграждане на мини-уеб сайт от 1 страница, защото Google предпочитал олекотените сайтове, а не такива с много страници и информация. Гарантират челни позиции - от 1ва до 5та страница и чак, като задавах въпроси ми заявиха, че се заяждам с тях 🙁

Срамота, как може да лъжат хората и да им взимат парите. Нямат ли съвест!?

Re: blgdesign.com - поредните SEO измамници

Явно SEO се определя само с това:
Оптимизиране на кода.
Определяне на ключови думи.
Добавяне на тагове.
Създаване на необходими файлове.
Регистрация в български национални портали и търсачки.
Регистрация в български регионални портали и търсачки.
Регистрация в чуждестранни търсачки.

http://www.blgdesign.com/ Чак и те са с една страница 😀 уникален сайт имат 😉
Тайтъла е не точно идеалната дължина 😀
А и доста си падат по мета таговете. Аз изброих 21 мета тага 😉
Но най ми харесва SEO тактиката наречена: 405 изходящи dofollow линка на началната страница 😀 😀

Последно редактирано:

хората разчитат на големия процент фирми с шефове които си нямат и на представа от коя страна се хваща мишката и съответно са си направили дълъг списък клиенти, който вярвам че тръгне ли някой ей така да провери всичките ще се окажат един типаж. Нека уточним тези хора са професионалисти (за шефовете говорим) но в техните си области, лошото е, че има такива измамници които им предлагат уж евтина услуга подкрепена с възклицания а не с факти. Самия факт че не могат да отговорят на въпросите на едн бъдещ клиент а прехвърлят на темата "ама Вие се заяждате" говори за таргет групата и специалистите работещи във фирмата.

Много ме е яд, че хора от Благоевград, които се опитват да пробият на пазара се излагат по този начин

Дано да се преориентират в друга ниша 😉

Някой ще ми преведе ли фразата под картата "ИЗРАБОТКА НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ С УНИКАЛНО УЧАСТИЕ В GOOGLE"

Някой ще ми преведе ли фразата под картата "ИЗРАБОТКА НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ С УНИКАЛНО УЧАСТИЕ В GOOGLE"

"Уникалното участие", в смисъл, че участието му е "невидимо", т.е. не можеш да го намериш сайта в индекса. При по-ниската тарифа от 150 лв сайтът получава наказание във вид на филтър -100 позиции по таргетираната ключова дума. Ако все още не си доволен, можеш да преминеш към по-високата тарифа. При по-високата тарифа от 250 лв сайтът получава наказание във вид на пълно изключване от индекса (за това е необходим "уникален" талант и затова цената е по-висока) ....

"Уникалното участие", в смисъл, че участието му е "невидимо", т.е. не можеш да го намериш сайта в индекса. При по-ниската тарифа от 150 лв сайтът получава наказание във вид на филтър -100 позиции по таргетираната ключова дума. Ако все още не си доволен, можеш да преминеш към по-високата тарифа. При по-високата тарифа от 250 лв сайтът получава наказание във вид на пълно изключване от индекса (за това е необходим "уникален" талант и затова цената е по-висока) ....

Ц-ц-ц, как била напреднала технологиата. Пък аз къв съм тъп да си мисля,
че "уникалното участие" ще се изразява в зелен линк ;D

Back
Горе