breadcrumbs url в Google резултати

gvv

+Gennadiy Vorobyov
Поне нещо красиво и готино да направят някой път

http://www.google.bg/#hl=bg&q=изтекли+домейни

picture.php

Новина - на оф. блога на гугъла

Последно редактирано:
  • Like
Реакции: nbsp
Re: breadcrumbs url в Google резултати

Това ми напомня, че мястото на Хоситинг и Домейни не е съвсем в Разни. 🙂

Но иначе, е готина джиджавка. 🙂

Това и аз го забелязах вчера. На мен, като че ли по ми допадаше стария вариант с линка...

Дайте малко да поговорим за тези breadcrumbs, някой има ли наблюдения? Само от структурата на сайта ли зависи?

Това, което забелязвам е, че ако имаш трохички на сайта, вероятността да получиш трохички в резултатите е голяма. Ако, обаче, нямаш трохички в сайта, едва ли ще получиш в резултатите.

Гледам, че на официалния форум на vbulletin както и тук има breadcrumbs, а доколкото знам (поне за официалния форум) не е модифициран допълнително. Преди малко проверих няколко VB форума, но се оказа че те нямат breadcrumbs в гугъл, което означава, че не зависи само от структурата на сайта.

Предположения как може да стимулираме гугъл? Вероятно въпросната добавка вдига поне малко CTR, аз бих кликнал на сайт с breadcrumbs в гугъл.

Преди малко проверих няколко VB форума, но се оказа че те нямат breadcrumbs в гугъл, което означава, че не зависи само от структурата на сайта.
По-скоро зависи по какви думи търсиш, и доколко релевантни са тези думи в категориите от трохите, които се показват.

По-скоро зависи по какви думи търсиш, и доколко релевантни са тези думи в категориите от трохите, които се показват.
със site: команда търся

Зависи от ревалентността им и ключовите думи за търсене, отколкото от структурата, както каза кулинаря. И най-вече дали сайта ти е симпатичен на google. 🙂

Back
Горе